De Samsung Galaxy S23-serie krijgt mogelijk deze iPhone 14-functie

0

De Samsung Galaxy S23-serie zal naar verwachting volgend jaar debuteren. De geruchtenmolen gonst van de waarschijnlijke kenmerken van de aankomende telefoons. Nu zou de serie satellietconnectiviteit bieden. Volgens een rapport van The Elec is Samsung van plan om satellietconnectiviteit op te nemen in de Galaxy S23-serie.

De satellietverbinding van Samsung loopt mogelijk via Iridium, een wereldwijd bedrijf voor satellietcommunicatie. Er werd voor het eerst gemeld dat het samenwerkte met Samsung om deze functie aan te bieden met een 66-sterke satellietconstellatie in een lage baan om de aarde.

Apple biedt satellietverbinding op iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max. De functie werkt via een samenwerking met Globalstar. Het is interessant om hier te vermelden dat Huawei het eerste smartphonebedrijf was dat satellietconnectiviteit op smartphones opnam.

Samsung heeft de afgelopen twee jaar aan de functie gewerkt. In tegenstelling tot Apple wil het de satellietverbinding in de Galaxy S23-serie gebruiken voor meer dan noodsituaties. Het ontwikkelt de functie met “het doel om gegevens zoals tekstberichten en afbeeldingen met een lage capaciteit met honderden kbps te verzenden.”

Ondertussen, volgens een rapport van Korea IT News, heeft de Mobile Experience-divisie van Samsung Electronics bevestigd dat de aankomende Samsung Galaxy S23 mogelijk een 200MP-camerasensor heeft als de primaire camerasensor in het apparaat. De publicatie suggereerde verder dat deze aankomende smartphone van Samsung de enige telefoon zal zijn met een 200MP camerasensor.

Tipster Ice Universe op Weibo vermeldde eerder dat de smartphone kan worden ondersteund door een batterij van 5000 mAh. Verder werd gespeculeerd dat de aankomende Samsung S-serie telefoon ongeveer 228 gram zal wegen en een vergelijkbare dikte zou kunnen hebben als zijn voorganger, de Galaxy S22 Ultra.

De aankomende serie zal naar verwachting worden aangedreven door de onlangs onthulde Snapdragon 8 Gen 2-chipset van Qualcomm. Het kan Android 13 uit de doos draaien. De Samsung Galaxy S23-serie wordt mogelijk in februari volgend jaar gelanceerd.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.