De regering van Punjab draagt ​​22 IAS, 10 PCS-officieren over in administratieve herschikking

0

Overheid Punjab, regering Punjab draagt ​​22 IAS 10 PCS-functionarissen over, administratieve herschikking in P
Afbeeldingsbron: BHAGWANT MANN (TWITTER). De regering van Punjab draagt ​​22 IAS, 10 PCS-officieren over in administratieve herschikking.

Punjab nieuws: De regering van Punjab heeft vandaag (27 november) 22 IAS-officieren en 10 PCS-officieren met onmiddellijke ingang verplaatst, volgens een officieel bevel.

Onder de hogere IAS-officieren is Ravneet Kaur, batch IAS-officier uit 1988, gepost als speciale hoofdsecretaris, voedselverwerking met extra kosten van gevangenissen, terwijl Anurag Aggarwal de leiding heeft gekregen van extra hoofdsecretaris annex financieel commissaris, samenwerking.

Diensten van IAS-officier Malwinder Singh Jaggi zijn ter beschikking gesteld van de afdeling van de lokale overheid voor het plaatsen als chief executive officer van de watervoorziening en riolering van Punjab, aldus het bevel. Diensten van Vipul Ujjwal zijn ter beschikking gesteld van de afdeling transport voor detachering als algemeen directeur, Pepsu Road Transport Corporation, Patiala.

Harish Nayar treedt af als speciaal secretaris van de afdeling openbare werken, terwijl VK Setia is aangesteld als griffier van coöperatieve verenigingen, volgens het bevel. Sandeep Hans is aangesteld als speciaal secretaris, algemeen bestuur en coördinatie, terwijl Kumar Saurabh Raj gaat als speciaal secretaris, binnenlandse zaken en justitie.

Mohammad Ishfaq gaat als speciale secretaris, watervoorziening en sanitaire voorzieningen, terwijl Senu Duggal plaatsvervangend commissaris, Fazilka, wordt met als extra functie commissaris, gemeentelijk bedrijf, Abohar, zei het. Poonamdeep Kaur wordt plaatsvervangend commissaris, Barnala, terwijl Komal Mittal gaat als plaatsvervangend commissaris, Hoshiarpur, terwijl Himanshu Aggarwal gaat als plaatsvervangend commissaris, Gurdaspur en Rishipal Singh als plaatsvervangend commissaris, Tarn Taran.

Moneesh Kumar wordt staatscommissaris voor transport, terwijl Palavi vertrekt als extra plaatsvervangend commissaris (generaal), Bathinda, aldus het bevel. Uma Shankar Gupta is aangesteld als directeur van de lokale overheid, terwijl de diensten van Sandeep Rishi ter beschikking zijn gesteld aan de afdeling lokale overheid voor de functie van commissaris van gemeentelijk commissaris.

Bovendien werden ook 10 Punjab Civil Services-officieren, waaronder Kuljit Paul Singh Mahi, Pooja Syal, Mandeep Kaur en Tejdeeep Singh Saini, overgeplaatst.

(Met PTI-ingangen)

LEES OOK: UP: 17 IAS-officieren zijn overgeplaatst in een andere grote administratieve rejig

LEES OOK: DG (Gevangenissen) Sandeep Goel overgebracht uit de gevangenis van Tihar na beschuldigingen van afpersing van Rs 10 cr van oplichter

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.