De beste Black Friday-deals voor goedkope Nintendo Switch Micro SDXC-geheugenkaarten

0

Black Friday is de beste tijd van het jaar om de opslagruimte van je Nintendo Switch, Switch OLED of Switch Lite-gameconsole te upgraden. Op dit moment zijn de beste Black Friday-deals voor Switch-geheugenkaarten de SanDisk Ultra-modellen van Amazon. Pak een van deze op en je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat je te weinig ruimte hebt.

Als je bent begonnen met het samenstellen van een verzameling digitale games, weet je waarschijnlijk al hoe beperkt de basisopslagcapaciteit van de Switch is. Met slechts 32 GB aan startruimte (en een deel daarvan gereserveerd voor het besturingssysteem), past The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Pokemon Sword of Shield, die elk 13,5 GB kosten, nauwelijks! Er is slechts één uitbreidingsslot in de Switch-console, dus u wilt er zeker van zijn dat u de grootste kaart krijgt die u zich kunt veroorloven.

Black Friday-aanbiedingen voor Nintendo Switch-geheugenkaarten

De SanDisk Ultra Micro SDXC-kaarten zijn vrijwel exact dezelfde geheugenkaarten als degene met het Nintendo-merk erop. In feite worden de kaarten van het merk Nintendo ook gemaakt door SanDisk. De SanDisk Ultra heeft respectabele U1 A1 lees- en schrijfsnelheden. Er zijn andere, duurdere U3 A2-kaarten die sneller zijn, maar als je deze in de Nintendo Switch stopt, maakt het niet eens uit. De Nintendo Switch ondersteunt alleen U1-snelheden, dus een hogere U3-snelheid wordt hoe dan ook teruggebracht tot U1-snelheden. Zorg er dus voor dat uw geld naar maximale opslagcapaciteit gaat, niet naar maximale snelheid.

Bekijk onze gids voor Black Friday Nintendo Switch-deals voor meer.

Eigenaren van Steam Deck kunnen deze kaarten ook gebruiken!

De Switch is niet het enige spelsysteem dat deze kaarten accepteert. Als je een Steam Deck-bezitter bent, kun je deze kaart ook gebruiken, vooral als je de opslagoptie van 64 GB hebt gekozen. Deze deal komt mogelijk rond op Black Friday, maar we betwijfelen ten zeerste of het goedkoper zal zijn. Je kunt het net zo goed nu krijgen en je nooit meer zorgen maken over te weinig ruimte. Bekijk onze gids voor de beste SD-kaarten voor Steam Deck voor meer info.

Op zoek naar meer kortingen? Bekijk onze beste Black Friday-deals van 2022.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.