Crash Landing On You roem Hyun Bin, Son Ye Jin gezegend met zoontje

0

Zoon Ye Jin
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/@YEJINHAND Zoon Ye Jin en Hyun Bin verwelkomden hun zoontje

Het beroemde Koreaanse beroemdheidspaar en Crash Landing On You-faam Hyun Bin en Son Ye Jin zijn vandaag gezegend met een zoontje. In een verklaring gedeeld door MSteam Entertainment, het bureau van Son Ye Jin, deelden ze dat zowel Son Ye Jin als de baby in goede gezondheid verkeren. Eerder maakte het stel al bekend wat het geslacht van hun bundeltje vreugde is en dat het stel in december bevallen is, maar Son Ye Jin beviel iets eerder dan verwacht.

Het stel maakte in juni hun zwangerschap bekend. Bij de foto van een weiland liet ze een lang briefje vallen, waarin ze zei: “Hoe gaat het met jullie? Het gaat goed met me. Vandaag wil ik voorzichtig en vrolijk nieuws met jullie delen. Er is een nieuw leven gekomen Ik ben nog steeds stomverbaasd, maar ik leef van dag tot dag en voel de veranderingen in mijn lichaam te midden van zorgen en opwinding.’

“Ik ben zo dankbaar, maar ik ben zo voorzichtig dat ik het de mensen om me heen nog niet heb kunnen vertellen”, voegde de acteur eraan toe. Aan de fans en degenen om ons heen die net zo op dit nieuws zullen wachten als wij , we brengen het nieuws voordat het te laat is. We zullen het kostbare leven dat ons is toegekomen beschermen. Ik hoop dat jullie allemaal gezond blijven door goed te zorgen voor de dingen die je in je leven moet beschermen, “‘ ‘Thirty-Nine’ star toegevoegd.

Het populaire K-drama-stel stapte dit jaar in maart in het huwelijksbootje. Het paar bevestigde hun relatie in januari 2021 en kondigde hun huwelijk aan in februari van dit jaar. De acteurs werkten voor het eerst samen in de film ‘The Negotiation’ uit 2018, gevolgd door het romantische drama ‘Crash Landing on You’ uit 2019, dat enorm populair werd in Korea en in verschillende landen.

Lees ook: Richa Chadha’s Galwan-tweet: Major-ster Adivi Sesh noemt het ‘ongevoelig en onverantwoordelijk’

Lees ook: hintte Kiara Advani naar trouwklokken met het geruchten vriendje Sidharth Malhotra? Bekijk video

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.