Concept Art van Wakanda Forever toont alternatieve kanten van Namor

0

In juli onthulde kunstenaar Anthony Francisco dat hij, als onderdeel van de Marvel Studios Visual Development Dept., degene was die de look creëerde voor naam van Black Panther: Wakanda voor altijd. Nu deelt hij de originele concept art.

Het eerste ontwerp laat zien hoe dicht het eindproduct bij de schets kwam, compleet met de gevleugelde voeten en puntige oren van de Sub-Mariner. Zelfs de neuspiercing is er. Het toont ook Namor in een glorieuze horizontale houding.

Het enige wat ontbreekt is het gezichtshaar. Kijk eens:

Vervolgens breidde hij de ontwerpkeuzes een beetje uit. Blijkt dat Francisco op een gegeven moment vast kwam te zitten aan het ontwerp, maar zich liet inspireren door oude Maya’s en ook dromen.

“De ketting voor Namor was een feestje om te ontwerpen. Op zoek naar Maya-glyphs en architectuur voor inspiratie! Maar de doorbraak zou echter in een droom komen! Ik zou me voorstellen dat ik een kunstenaar was die in die tijd leefde en op zoek was naar werk. Ik legde uit dat de 2 slangen de dualiteit van Kukulkan vertegenwoordigden. Hij is de brenger van leven en dood.”

Er is ook veel meer symboliek. “De parel in zijn midden vertegenwoordigt de zon of het leven” en de “gevleugelde slang presenteert je de zon of neemt hem van je weg.”

Om hem te helpen met het ontwerp, zei Francisco dat hij veel documentaires over oude beschavingen had bekeken. Zoals de “inheemse bevolking van het noorden, Zuid-Amerika en in Azië.” Hij zei dat hij keek naar overeenkomsten en verschillen en wat hij kon gebruiken voor het ontwerp.

Hoe meer hij dook, hoe meer hij zich realiseerde dat hij een verband voelde met wat er zowel nu als in het verleden gebeurde. “De geschiedenis van Mexico, de kolonisatie van een volk en het uitwissen van hun taal waren enkele van de trieste delen van mijn onderzoek die deze reis een beetje emotioneel voor me maakten, omdat ik ook uit een door Spanje gekoloniseerd land kom.”

Hij gebruikte de volgende afbeeldingen, zei hij, als “onderdeel van het beginproces van het vinden van Namors ontwerp. Dit gebeurde 1 jaar voordat de productie begon. Ik had 2 maanden alleen maar verkenningen!

De bovenstaande afbeelding is meer in overeenstemming met de Namor uit de strips. Marvel besloot enkele wijzigingen aan te brengen in het personage voor de film om Namor van Aquaman te distantiëren en hem in iets urgenters te plaatsen in termen van thuisland (Namor komt uit Atlantis in de strips).

Francisco zei dat hij meer concept art zou delen zodra hij mocht. Black Panther: Wakanda voor altijd draait nu in de bioscoop.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.