Chhattisgarh CM beschuldigt ED, IT-afdeling van illegale actie, intimidatie

0

De eerste minister viel de onderzoeksbureaus in een reeks aan
Afbeeldingsbron: BESTAND De eerste minister viel de onderzoeksbureaus aan in een reeks tweets in het Hindi op zijn persoonlijke Twitter-account.

Chhattisgarh Chief Minister Bhupesh Baghel noemde zondag de acties van het Enforcement Directorate (ED) en de afdeling Inkomstenbelasting als illegaal en politiek gemotiveerd, en beschuldigde ambtenaren ervan mensen aan te vallen en te intimideren. De eerste minister viel de onderzoeksbureaus aan in een reeks tweets in het Hindi op zijn persoonlijke Twitter-account.

De ED had onlangs vier personen gearresteerd, onder wie IAS-officier Sameer Vishnoi, in verband met een witwaszaak die verband houdt met de vermeende afpersing van mijnbouwtransporteurs. “De centrale agentschappen zijn de kracht van de burgers in het land en als mensen bang zijn voor deze krachten, dan verzwakt deze negatieve macht zeker de natie”, twitterde Baghel.

Hij zei verder dat illegale handelingen van de ED en ambtenaren van de inkomstenbelasting tijdens het verhoor aan het licht komen en dat ze onaanvaardbaar zijn. Er komen klachten binnen over het met geweld bijeendrijven van mensen uit huizen, hen acrobatiek laten uitvoeren, hen onder druk zetten om te bekennen door hen aan te vallen, hen te intimideren met gevangenisstraffen en hen voedsel en water te onthouden, beweerde hij.

In een andere tweet beweerde Baghel dat invallen werden uitgevoerd door deze instanties zonder de lokale politie te informeren met behulp van CRPF-personeel.

De eerste minister beweerde dat de mensen van de staat boos waren over deze incidenten en dat er valse zaken werden gecreëerd als onderdeel van een of andere politieke samenzwering.

Ambtenaren hebben de opdracht gekregen om de centrale regering over deze incidenten te informeren en deze illegale handelingen te stoppen, zei hij.
“We zullen volledige medewerking verlenen aan het onderzoek dat legaal wordt uitgevoerd. Als we dergelijke klachten verder ontvangen, zal de rijkspolitie genoodzaakt zijn juridische stappen te ondernemen. We zetten ons in voor de veiligheid van onze burgers. Wees voorzichtig’, twitterde de eerste minister.

LEES OOK | Chhattisgarh CM Bhupesh Baghel wordt gegeseld als onderdeel van tribaal ritueel | Video

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.