Call of Duty: Modern Warfare 2 viert recordbrekende opening met $ 800 miljoen

0

Call of Duty: Modern Warfare 2 viert recordverkopen tijdens het openingsweekend. Activision onthulde dat de wereldwijde doorverkoop gedurende de eerste drie dagen sinds de lancering op 28 oktober de $ 800 miljoen (ongeveer Rs. 6.615 crore) heeft overschreden. Dit markeert de grootste openingsverkoop in de geschiedenis van de franchise en overtreft Call of Duty: Modern Warfare 3 uit 2011, die binnen de eerste vijf dagen $ 775 miljoen (ongeveer Rs. 6.409 crore) opleverde. Call of Duty: Modern Warfare 2 is nu uit op pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X.

“Bedankt aan ons getalenteerde team dat magie heeft gecreëerd door buitengewoon kunstenaarschap en technologie, en aan de wereldwijde gemeenschap van spelers die vreugde en verbinding vinden via Call of Duty. Deze mijlpaal is van hen”, zei Bobby Kotick, CEO van Activision Blizzard, in een voorbereide verklaring. Zoals gewoonlijk heeft de uitgever geprobeerd de verkopen van Call of Duty te vergelijken met andere vormen van media.

Onder verwijzing naar box office-nummers beweerde Activision dat Call of Duty: Modern Warfare 2 beter presteerde dan de openingsweekenden voor zowel Top Gun: Maverick als Doctor Strange in het Multiverse of Madness samen. De door Tom Cruise geleide film verzamelde in de eerste drie dagen bijna $ 250 miljoen (ongeveer Rs. 2.067 crore) aan de wereldwijde kassa. Terwijl de Marvel Cinematic Universe-film werd geopend voor $ 450 miljoen (ongeveer Rs. 3.721 crore). Het totaal komt op $ 700 miljoen (ongeveer Rs. 5.789 crore), waarmee de uitgever kan opscheppen.

Het is vermeldenswaard dat Call of Duty: Modern Warfare II Rs kost. 4.999 / $ 70, terwijl bioscoopkaartjes veel goedkoper zijn, zelfs buiten India. Bovendien worden game-lanceringen niet beperkt door theatrale capaciteit, zoals vaak het geval is bij films.

“Bedankt, Call of Duty-spelers, voor het feit dat de lancering van Modern Warfare II er een is geworden voor de recordboeken, evenals de meest opbrengende entertainmentopening van het jaar. Het is onze eer en het voorrecht om zo’n historisch lanceringsweekend te bezorgen voor de beste fans ter wereld”, aldus Johanna Faries, General Manager, Call of Duty in een verklaring. De nieuwste titel, ontwikkeld door Infinity Ward, is een vervolg op de herstart van 2019, waarbij de bekende operators van Task Force 141 te midden van een ongekend wereldwijd conflict worden gedropt.

Naar verluidt heeft de studio eind 2023 een geplande uitbreiding van het campagnesegment voor één speler, naast multiplayer-kaarten van eerdere inzendingen in de franchise. Het jaar 2023 zal geen hoofdlijn Call of Duty-lancering zijn, maar verschuiven naar een “always on” live-servicemodel met een levenscyclus van twee jaar. Volgens Bloomberg-verslaggever Jason Schreier zullen we pas in 2024 een nieuwe CoD zien, hoewel technisch gezien Warzone 2.0 op 16 november wordt uitgebracht, met toevoeging van de nieuwe Al Mazrah-kaart en onderwatergevechten.

Call of Duty: Modern Warfare 2 is nu verkrijgbaar op pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.