Bigg Boss 16 Shanivaar Ka Vaar: Salman Khan scholen Sajid, Priyanka; deelnemers beweren dat Archana wordt gebruikt

0

Bigg Boss 16 Shanivaar Ka Vaar
Afbeeldingsbron: INDIA TV Bigg Boss 16 Shanivaar Ka Vaar

Bigg Boss 16 Shanivaar Ka Vaar: In de aflevering van vandaag nam de presentator van de show Salman Khan een opgraving bij Sajid Khan nadat hij zich had overgegeven aan een lelijke ruzie met Archana. Archana klaagde bij Salman dat Sajid haar chanteerde omdat ze haar uit de show had gehaald, waarop Salman haar kalmeerde dat alleen het publiek het recht heeft om het te doen, zelfs Bigg Boss kan die beslissing niet nemen. Salman heeft Priyanka ook geschoold omdat ze Archana niet steunde in haar gevechten. Hij waarschuwde Priyanka ook om te stoppen met doen alsof voor nepsteun van het publiek. In een speciaal spel vroeg Salman de deelnemers om de meest gebruikte deelnemers van de show aan te wijzen. Nimrit, Sajid en Shiv namen Archana’s naam aan omdat ze denken dat ze wordt gebruikt door Priyanka en Soundarya.

Later op de show kwamen de vader van Sumbul en de ouders van Tina en Shalin het podium op met Salman Khan, waar ze een verhitte discussie kregen over de beledigende verklaring van Sumbul’s vader over Tina en Shalin. Er waren deze week geen eliminaties.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.