Beste draadloze oordopjes met ruisonderdrukkingsfunctie in India

0

Reizen wordt gemakkelijker als je oordopjes hebt om je favoriete nummer af te spelen. Het hebben van een oordopje met actieve ruisonderdrukking (ANC) is een add-on, omdat het externe ruis en afleiding helpt elimineren. Ben je op zoek naar draadloze oordopjes met de beste actieve ruisonderdrukking (ANC)? Zo ja, dan hebben we een lijst samengesteld met de beste ANC draadloze oortelefoons die beschikbaar zijn in India

OnePlus Buds Z2

OnePlus Buds Z2 biedt tot 40 dB ruisonderdrukking. Het is uitgerust met twee modi – zwak (+/- 25dB) en extreem (+/- 40 dB). Gebruikers kunnen deze handmatig aanpassen via OnePlus mobiel of HeyMelody App. De oordopjes worden geleverd met dynamische drivers van 11 mm en bieden Dolby Atmos-ondersteuning. Het kan worden gekocht bij 4.799 van Amazon.

Apple AirPods (2e generatie)

Apple AirPods (2e generatie) wordt verkocht tegen 11.999 op Amazon nu. De oordopjes worden aangedreven door de nieuwe Apple H1-hoofdtelefoonchip voor een snellere draadloze verbinding met je apparaten. Er wordt beweerd dat de batterij tot 5 uur meegaat na één keer opladen en tot 20 uur met de oplaadcassette.

Samsung GalaxyBuds 2 Pro

Samsung Galaxy Buds 2 Pro wordt geleverd met 3 hoge signaal-ruisverhouding (SNR) microfoons. Er wordt beweerd dat het meer geluid van buitenaf volgt en elimineert, zelfs zachte geluiden zoals wind. Er is een functie voor spraakdetectie op de oordopjes die automatisch ANC uitschakelt en omgevingsgeluid activeert. Er wordt beweerd dat de oordopjes een batterijduur van maximaal 5 uur ononderbroken speeltijd leveren met ANC ingeschakeld.

Niets oor 1

Niets Ear 1 komt met een prijskaartje van 6.999. Het apparaat is momenteel niet op voorraad op Flipkart. Het is uitgerust met een krachtige 11,6 mm luidsprekerdriver en biedt Sound by Teenage-technologie samen met actieve ruisonderdrukking. Er wordt beweerd dat het tot 34 uur luistertijd biedt. De oordopjes wegen 4,7 gram. Nothing Ear (1) maakt gebruik van Clear Voice Technology en drie high-definition microfoons.

Sony WF-1000XM4

Momenteel te koop bij 19.050 op Amazon, Sony WF-1000XM4 wordt geleverd met ingebouwde Alexa. Het wordt aangedreven door Integrated Processor V1 met digitale ruisonderdrukking. Het beschikt over innovatieve Noise Isolation-oordopjes met een stabielere pasvorm. Het wordt geleverd met IPX4 waterbestendigheidsclassificatie en is bestand tegen spatten en zweet.

Bose QuietComfort Noise Cancelling oordopjes

Bose QuietComfort Noise Cancelling Earbuds worden verkocht tegen 21.490. Er wordt beweerd dat de oordopjes een afspeeltijd van maximaal 6 uur leveren. Het apparaat biedt ook snel opladen en zou tot twee uur batterij leveren met 15 minuten opladen.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.