Wat zijn WhatsApp-peilingen en hoe gebruik je ze? Alles wat u moet weten

0

De nieuwe functies en updates van WhatsApp die de afgelopen maanden zijn uitgerold, hebben de berichtenervaring veel beter gemaakt. Nu kunnen WhatsApp-gebruikers zelfs polls maken in persoonlijke en groepschats om te zien wat hun vrienden en contacten denken. Zowel iOS- als Android-gebruikers kunnen deze functie gebruiken. Een opiniepeiling kan helpen om de mening van groepsleden over elk onderwerp of idee te peilen, of kan nuttig zijn om snel plannen te maken. Net als uw chats, worden de antwoorden die u op een pollvraag stuurt, beschermd door end-to-end encryptie. Op dit moment staan ​​Telegram en Facebook Messenger groepspolls toe. Je kunt deze nieuwe WhatsApp-functie eenvoudig op je smartphone gaan gebruiken.

Hier leest u hoe u een WhatsApp-peiling maakt

Stap 1: Update WhatsApp naar de nieuwste versie

Stap 2: Open de privé- of groepschat waarin u een peiling wilt maken

Stap 3: Tik voor Android op het paperclippictogram onder aan het scherm. Selecteer voor iOS het pluspictogram (+) onder aan het scherm.

Stap 4: Selecteer ‘Poll’

Stap 5: Typ de vraag die u wilt stellen, samen met de antwoordopties

Stap 6: Tik ten slotte op ‘Verzenden’ om de poll te delen

Er kunnen maximaal twaalf antwoordopties worden aangeboden aan ontvangers voor elke peiling, en deze zijn niet tijdgebonden. Gebruikers kunnen ook de door anderen geselecteerde reacties zien door op ‘Bekijk stemmen’ te tikken.

De berichten-app van Meta heeft onlangs aan verschillende updates gewerkt, waarbij nieuwe tools zijn uitgerold, waaronder de Call Link-functie, de mogelijkheid om jezelf berichten te sturen en de Companion-modus. Hoewel sommige van deze nieuwe functies momenteel niet voor alle gebruikers beschikbaar zijn, is WhatsApp van plan ze de komende dagen voor iedereen toegankelijk te maken. De meest recente en spraakmakende functie, afgezien van WhatsApp-peilingen, is Gemeenschappen. Hiermee kunnen gebruikers afzonderlijke groepen onder één “Community” hebben om grote gesprekken te organiseren.

“Met Communities willen we de lat hoger leggen voor de manier waarop organisaties communiceren met een niveau van privacy en veiligheid dat nergens anders te vinden is. De alternatieven die vandaag beschikbaar zijn, vereisen vertrouwende apps of softwarebedrijven met een kopie van hun berichten – en we denken dat ze het hogere beveiligingsniveau van end-to-end encryptie verdienen”, aldus WhatsApp in een blogpost.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.