Warner Bros. schoot ‘Harry Potter’-parodie van Weird Al Yankovic neer

0

Meestal is het een eer als je liedje een parodie krijgt van Vreemde Al Yankovic. Helaas zag niet iedereen het zo, en een groot bedrijf gaf Yankovic een grote afwijzing, wat betekent dat een potentiële parodie nooit het daglicht zal zien, tenzij het bedrijf van gedachten verandert.

Yankovic vertelde Hollywood Reporter in een interview dat hij ooit overwoog om een Harry Potter parodie met ‘Hedwig’s Theme’. Yankovic probeerde het juiste te doen door toestemming te vragen om het parodielied te produceren, gezien dat Harry Potter is een enorme franchise. Helaas ontving hij de zegen van Warner Bros niet en werd het nummer nooit gemaakt.

“Wanneer het ook was, ongeveer een decennium of twee geleden, benaderde ik de filmmaatschappij om een ​​algemene zegen te krijgen, zoals: ‘Hé, ik zou graag een Harry Potter parodie.’ En ik denk dat ze nee zeiden, of ze reageerden nooit of wat dan ook. Maar soms als je te maken hebt met franchises en je vraagt ​​toestemming, weet je, er zijn zoveel mensen die nee kunnen zeggen, en dat doen ze meestal ook.”

Interessant genoeg veroorzaakte dit moment een enorme verandering voor Yankovic en besloot hij om geen toestemming meer te vragen en gewoon de nummers te produceren zoals normaal. Hij zei dat hij liever “om vergiffenis smeken” dan “toestemming vragen” wanneer hij grote franchises en titels in zijn muziek parodieert.

“Als ik een franchise doe, is het meestal beter om het gewoon te doen en om vergeving te vragen in plaats van toestemming,”

Daniel Radcliffe, hoofdrolspeler in Vreemd: het verhaal van Al Yankovic en de beroemde Harry Potter zelf, toegevoegd aan de opmerkingen van Yankovic, zeggend dat de biopic Yankovic’s manier had kunnen zijn om een Harry Potter parodie.

“Misschien is dat wat deze film is. Dit is zijn manier geweest om a Harry Potter parodie.”

Het is momenteel niet bekend of Yankovic toestemming moest vragen toen hij er twee uitbracht Sterrenoorlogs parodieën, ‘The Saga Begins’ en ‘Yoda.’ Ondanks dat hij beweert geen toestemming te vragen aan grote bedrijven voor het opnemen van franchises, vraagt ​​hij toch toestemming aan artiesten als hij een parodie op hun liedjes mag maken. Terwijl de meeste muzikanten en platenlabels het verzoek van Yankovic goedkeurden, wezen anderen, zoals Prince, James Blunt en Led Zeppelin, ze af.

Vreemd: het verhaal van Al Yankovic is nu uit op The Roku Channel.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.