‘The Boys’ vieren Thanksgiving op een rare timide manier

0

Billy Butcher heeft beslist veel om dankbaar voor te zijn, maar wie wist dat zijn titulaire bende Supe-hatende buitenbeentjes de kalkoendag op zo’n gereserveerde en al te normale manier zou vieren? De jongens is opnieuw naar sociale media gegaan om u een nogal eigenaardige vakantie-update te geven over Hughie en co. en het is gezond genoeg om je bijna te laten glimlachen, op voorwaarde dat je kunt vergeten dat ze allemaal nog ademen door de verdraagzaamheid van ‘s werelds machtigste megalomaan.

Ondertussen, als Andor komt tot een einde met een explosieve finale – een die fans om een ​​heel bijzondere reden verbijsterd achterlaat – geekdom bereidt zich voor op de grootste filmrelease van het afgelopen decennium in de vorm van Avatar: De weg van het waterdie zojuist weer een hype-aanwakkerend teaser heeft ontvangen die laat zien dat de Na’vi opnieuw oog in oog staan ​​met de militaire macht van de mensheid.

Andor finale breekt een lang bestaan Star Wars traditie eindelijk

Diego Luna en Faye Marsay als Diego Luna en Vel Sartha in 'Andor'
Foto via Disney Plus

Andor heeft twee zeer belangrijke punten bewezen in zijn succesvolle eerste run: ten eerste kun je een krachtig ontwikkelen Star Wars verhaal zonder toevlucht te nemen tot het Skywalker-familiedrama. En twee, Stormtroopers kunnen eigenlijk behoorlijk nauwkeurig zijn als de Force ze niet gemakkelijk elk schot laat missen. De Schurk Een spin-off-serie heeft eindelijk de grootste meme in de hele franchise aangepakt door de voetsoldaten van het rijk tot een bedreiging op het veld te maken, en de fandom is er voor.

Velen van hen geloven natuurlijk ook dat het stereotype ‘Stormtroopers kunnen niet mikken’ altijd overdreven is geweest, maar om over te praten Star Wars fans die dingen buiten proportie opblazen, zouden zijn om een ​​​​vervelend blik wormen te openen. Wij, als cultuur, zijn misschien nog niet klaar om dat gesprek te voeren.

Pandora wordt opnieuw aangevallen in dit nieuwe Manier van water teaser

Hoe kijk je naar 'Avatar'
Afbeelding via 20th Century Fox

De afgelopen weken zijn de meeste gesprekken gevoerd Avatar: De weg van het water kwam neer op het steeds meer paniek zaaiende feit dat James Cameron en de studio veel geld op deze onderneming steken. Het is allemaal goed en wel om te onthouden dat het origineel de meest opbrengende film in de filmgeschiedenis was, maar dat veroorzaakt op zichzelf zelden het soort hype waar de producenten naar zouden moeten streven. Gelukkig hebben we trailers, teasers, tv-spots en andere promoclips om dat gebrek aan vooruitziendheid goed te maken, en het laatste lijkt erop te wijzen dat de Na’vi op weg zijn naar een groot gevecht tegen mensen.

Dit is hoe je favoriete Supe-slayers hun Thanksgiving zouden doorbrengen

Billy Butcher, Hughie en Mother's Milk in 'The Boys'
Foto via Amazon Prime Video

Hughie, Frenchie, MM en zelfs Butcher hebben een lange weg afgelegd sinds ze hun anti-Supe-beweging hebben georganiseerd, en als er één ding is dat de afgelopen paar seizoenen hebben bewezen, is het dat je moet onthouden dat je niet lang in de afgrond moet staren, opdat je wordt zelf een monster’. In die geest, De jongens Twitter-account heeft zojuist onthuld hoe uw geliefde hoofdrolspelers Thanksgiving zouden doorbrengen, en om helemaal eerlijk te zijn, het scenario is een beetje te alledaags in vergelijking met wat we van hen gewend zijn. Maar hey, ze zijn tenminste gelukkig in wat alleen kan worden omschreven als de stilte voor de storm.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.