Sonic Frontiers is een van de beste deals van Black Friday die je nu nog kunt pakken

0

Nu Black Friday ten einde liep, zagen we een aantal werkelijk uitstekende deals. De Black Friday Nintendo Switch-deal keerde weer terug en gaf je een gratis exemplaar van Mario Kart 8 en 3 maanden Nintendo Online, maar we hebben ook spannende nieuwe deals gezien, zoals prijsverlagingen op Sonic Frontiers.

Sonic Frontiers Black Friday-deals

Beste Sonic Black Friday-videogamedeal

Sonic Grenzen bij Best Buy

Sonic Grenzen bij GameStop

Onze Sonic Frontiers-recensie scoorde het een “7”, wat volgens mij volkomen redelijk is. Maar ondanks zijn gebreken, ben ik echt dol op dit spel? Ik had niet gedacht dat ik het erg leuk zou vinden als ik naar binnen ging. Ik ben geen Sonic-man. Ik respecteer Sonic en ben dol op de Genesis-items, maar verder heb ik niet veel gehechtheid of liefde voor de serie. Maar ik besloot Frontiers een kans te geven en ik maak geen grapje als ik zeg dat het op mijn shortlist voor spel van het jaar staat. Ja, het heeft problemen, maar ik heb er zoveel plezier mee, dat ik bereid ben voorbij de tekortkomingen te kijken. En de soundtrack is ongelooflijk. Serieus, hoe komt het dat deze game dit jaar niet is genomineerd voor de beste soundtrack bij de Keighley Awards? Echt een misdaad.

Als je Sonic Frontiers voor Xbox of PS5 wilt hebben, maar je hebt geen Xbox of PS5, dan heb ik goed nieuws voor je. Walmart heeft de PS5 Ragnarok-bundel en de Xbox Series X beschikbaar.

De beste Black Friday-verkopen en -deals

Seth Macy is Executive Editor, IGN Commerce, en wil gewoon je vriend zijn. Je kunt hem vinden als gastheer van de Nintendo Voice Chat-podcast.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.