RIP Vikram Gokhale: Akshay Kumar en andere Bollywood-sterren rouwen om het verlies

0

Akshay Kumar
Afbeeldingsbron: TWITTER/@AKSHAYKUMAR Akshay Kumar rouwt om het overlijden van Vikram Gokhale

De ervaren acteur Vikram Gokhale heeft ons allemaal op 26 november (zaterdag) verlaten. De acteur werd enige tijd opgenomen in het Dinanath Mangeshkar-ziekenhuis in Pune en is daar nu aan bezweken nadat hij leed aan meervoudig orgaanfalen. Hij was 77 en was te zien in veel populaire Bollywood-films zoals ‘Hum Dil De Chuke Sanam’, ‘Mission Mangal’, ‘Aiyaary’, ‘Bhool Bhulaiya’ en anderen. Hij wordt overleefd door zijn vrouw en twee kinderen. Bollywood-acteur Akshay Kumar heeft zijn medeleven betuigd en getweet over het overlijden.

Lees hier het bericht:

Het stoffelijk overschot van Vikram Gokhale zal worden bewaard in het Balgandharva Auditorium in de stad en de laatste riten zullen ‘s avonds worden uitgevoerd in het Vaikunth crematorium, zei een familievriend van de acteur.

Eerder op de dag ging de gezondheid van de ervaren acteur iets achteruit, zeiden de ziekenhuisautoriteiten, waar hij wordt behandeld. “De bekende acteur Vikram Gokhale krijgt nog steeds beademingsapparatuur en (zijn gezondheid is) iets verder verslechterd. Hij gebruikt weer bloeddrukmedicatie”, zegt Shirish Yadkikar, woordvoerder van het ziekenhuis.

Vrijdag vertoonde de thespian een langzame maar gestage verbetering, waarna de doktoren zeiden dat hij waarschijnlijk binnen 48 uur van de beademingsondersteuning af zal zijn. Zijn gezondheid ging vandaag echter achteruit en hij overleed.

Vikram Gokhale maakte zijn filmdebuut op 26-jarige leeftijd in 1971 in Amitabh Bachchan-starrer ‘Parwana’. Gedurende een carrière van meer dan 40 jaar is Gokhale verschenen in verschillende Marathi- en Bollywood-films. Hij was voor het laatst te zien in ‘Nikamma’ naast Shilpa Shetty en Abhimanyu Dassani. De film kwam in juni van dit jaar in de bioscopen.

Hij was de zoon van de prominente Marathi theater- en bioscoopacteur Chandrakhant Gokhale. Afgezien van de hoofdrol in films, was Gokhale een briljante regisseur. Hij droeg de hoed van de regisseur in 2010 met de Marathi-film “Aaghaat”. Hij won de National Film Award voor Beste Acteur voor zijn Marathi-film “Anumati” en ontving in 2011 ook de Sangeet Natak Akademi Award voor zijn Acting in Theatre.

Lees ook: Na de boycottrend verontschuldigen Mamaearth en oprichter Ghazal Alagh zich voor Richa Chadha’s Galwan-tweet

Lees ook: Prakash Raj hekelt Akshay Kumar voor reactie op Richa Chadha’s Galwan-tweet, zegt ‘had niet verwacht…’

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.