Rapper Raftaar & Yunan bundelen krachten voor hun nieuwste track ‘Load Hai’

0

Rapper Raftaar & Yunan bundelen hun krachten voor een nummer
Afbeeldingsbron: IANS Rapper Raftaar & Yunan bundelen hun krachten voor een nummer

Rapper en muziekcomponist Raftaar is een van de meest populaire namen in de muziekindustrie in India. Door de jaren heen heeft hij iedereen op zijn beats laten grooven. Nu heeft hij zijn nieuwste track ‘Load Hai’ uitgebracht in samenwerking met Uday Singh, bekend onder zijn artiestennaam Yunan.

Raftaar, die bekend staat om het beoordelen van de realityshows zoals ‘Hustle’, ‘Dance India Dance’, ‘Roadies’ en het laten dansen van muziekliefhebbers op zijn hitnummers zoals ‘Swag Mera Desi’, ‘Baby Marvake Maanegi’, ‘Dhaakad ‘ en nog veel meer openden over zijn nieuwe dansnummer met in de hoofdrol hem, Yunan, en model en danseres Sarah Anjuli.

Hij zei: “Als je digitale assistent je kan helpen indruk op het meisje te maken, dan weet je dat de toekomst hier is. ‘Load Hai’ is een uniek concept dat totaal onverwacht zal zijn voor mijn fans. Werken met Yunan was absoluut spannend, hij houdt de energie aan het rollen en Sarah voltooit de video met haar elegantie.”

Lees ook: XXX Terugkeer van Xander Cage-acteur Kris Wu veroordeeld tot 13 jaar gevangenisstraf door Chinese rechtbank

Bekend om zijn liedjes zoals ‘Netflix And Chill’, ‘Kyu’ en verscheen ook op ‘Splitsvilla 12’, voegde hij toe over de samenwerking met Raftaar: “Werken met de industrie-maestro en de geliefde Raftaar van het land is altijd een leerervaring geweest. Raftaar en Sarah’s aanwezigheid op het scherm maakt het nummer pittiger. Ik hoop dat het publiek zal genieten van ‘Load Hai’ en ons zal blijven steunen met hun liefde.”

Lees ook: Ram Kapoor voegt een chique Ferrari ter waarde van Rs 3,5 crore toe aan zijn luxe collectie | FOTO

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.