Prakash Raj hekelt Akshay Kumar voor het reageren op Richa Chadha’s Galwan-tweet, zegt ‘had niet verwacht…’

0

Prakash Raj, Richa Chadha, Akshay Kumar
Afbeeldingsbron: BESTANDSBEELD Prakash Raj, Richa Chadha en Akshay Kumar

Prakash Raj confronteerde Akshay Kumar voor het uitschelden van Richa Chadha vanwege haar opmerking over de Galwan-botsing in 2020, waarbij verschillende soldaten van het Indiase leger omkwamen. Chadha had in haar nu verwijderde tweet geschreven “Galwan zegt hallo” als reactie op de verklaring van de commandant van het noordelijke leger, luitenant-generaal Upendra Dwivedi, dat het Indiase leger “wacht op bevelen van de regering (sic)” om het door Pakistan bezette Kasjmir terug te winnen (PoK). Kort daarna riep Akshay Richa en deelde een screenshot van haar opmerking. Reagerend op de verklaring van Akshay, ging Prakash Raj naar zijn Twitter en schreef: “Had dit niet van u verwacht @akshaykumar..Na te hebben gezegd dat @RichaChadha relevanter is voor ons land dan u meneer. #justasking.”

Hierna steunde Prakash Raj Richa en schreef: “Ja, we staan ​​achter je @RichaChadha … we begrijpen wat je bedoelde.”

Eerder had Akshay Richa uitgescholden voor haar ‘Galwan zegt hallo’-tweet. Samen met de foto voegde hij zijn verklaring toe met de tekst: “Het doet pijn om dit te zien. Niets zou ons ooit ondankbaar moeten maken tegenover onze strijdkrachten. Woh hain toh aaj hum hain.”

Richa Chadha-controverse

Onlangs reageerde de actrice op de verklaring van de commandant van het noordelijke leger, luitenant-generaal Upendra Dwivedi, dat het Indiase leger klaar is om alle bevelen uit te voeren om het door Pakistan bezette Kasjmir (PoK) terug te nemen. De verklaring van luitenant-generaal Dwivedi werd afgelegd met verwijzing naar de eerdere toespraak van de minister van Defensie, waarin hij herhaalde dat New Delhi vastbesloten was om het door Pakistan bezette Kasjmir (PoK) terug te nemen, waarbij hij zei dat alle vluchtelingen hun land en huizen terug zouden krijgen. LEES OOK: Boycot Mamaearth: Netizens bekritiseren schoonheidsbedrijf omdat het naar verluidt de Galwan-tweet van Richa Chadha steunt

Luitenant-generaal Dwivedi zei: “Wat het Indiase leger betreft, het zal elk bevel van de regering van India uitvoeren. Wanneer dergelijke bevelen worden gegeven, zullen we er altijd klaar voor zijn.” Richa deelde de verklaring, pakte haar Twitter-account en schreef: “Galwan zegt hallo.”

Zodra ze dit tweette, brak de hel los op sociale media en begonnen mensen haar uit te schelden omdat ze het leger zou hebben beledigd door te praten over de botsing tussen India en China in 2020.

Richa Chadha verontschuldigt zich

Al snel verwijderde ze de post en gaf ze een verontschuldigingsverklaring af via een tweet. Richa schreef: “Hoewel het nooit mijn bedoeling kan zijn als de 3 woorden die in een controverse worden meegesleurd iemand hebben beledigd of gekwetst, bied ik mijn excuses aan en zeg ik ook dat het me zou bedroeven als zelfs onbedoeld mijn woorden dit hebben veroorzaakt. gevoel in mijn broers in de Fauj waarvan mijn eigen Nanaji een illuster onderdeel is geweest. Als luitenant-kolonel kreeg hij een kogel in zijn been in de Indo-Chinese oorlog, in de jaren zestig. Mijn Mamaji was een parachutist. Het zit in mijn bloed.” Ze voegde eraan toe: “Een hele familie wordt getroffen wanneer hun zoon de marteldood sterft of zelfs gewond raakt bij het redden van de natie die bestaat uit mensen zoals wij en ik weet persoonlijk hoe het voelt. Het is een emotionele kwestie voor mij.”

LEES OOK: Anupam Kher, Kay Kay Menon & Ranvir Shorey reageren op Richa Chadha’s Galwan-commentaar

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.