OnePlus 11 getipt om te komen in glanzend groene en matzwarte kleuren

0

OnePlus 11 aangedreven door de nieuwe Snapdragon 8 Gen 2 SoC is in de maak. Het Chinese smartphonemerk moet de exacte lanceringsdatum van de smartphone nog bekendmaken, maar daarvoor zijn de kleuropties al online opgedoken. Er wordt gezegd dat de OnePlus 11 verkrijgbaar is in glanzende groene en matzwarte kleuren. Het aankomende toestel zal naar verwachting de OnePlus 10 Pro opvolgen. Er wordt gezegd dat het tot 12 GB RAM en maximaal 256 GB opslag biedt.

Betrouwbare tipgever Max Jambo (@MaxJmb) op Twitter suggereerde dat de OnePlus 11 wordt aangeboden in glanzend groen en matzwart. De OnePlus 10 Pro die in maart van dit jaar werd gelanceerd, kwam ook in twee kleuren: Emerald Forest en Volcanic Black. De OnePlus 10T debuteerde ook in de kleuren Jade Green en Moonstone Black. Er zijn echter mogelijk meer kleuropties voor OnePlus 11 wanneer de telefoon officieel wordt gelanceerd.

Er wordt bevestigd dat de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-chip, die vorige week werd aangekondigd, de OnePlus 11 van stroom zal voorzien.

Hoewel OnePlus geen andere details over het aankomende toestel en de lancering ervan heeft gedeeld, zijn er in het verleden verschillende lekken geweest die licht werpen op het mogelijke ontwerp en enkele specificaties. De OnePlus 11 wordt getipt om te draaien op Android 13-gebaseerde OxygenOS 13 en heeft een 6,7-inch 2K LTPO-scherm met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. Het scherm zou een uitsparing kunnen hebben om de selfie-shooter te huisvesten. Er wordt gezegd dat het komt in twee RAM-varianten – 8 GB en 12 GB – en twee opslagopties – 128 GB en 256 GB. Het kan ook een waarschuwingsschuifregelaar bevatten.

Voor optica wordt verwacht dat de OnePlus 11 een drievoudige achteruitrijcamera van het merk Hasselblad zal dragen, bestaande uit een 50-megapixel IMX890-sensor, een 48-megapixel ultragroothoeksensor en een 32-megapixelsensor. Er wordt gezegd dat het ook een 32-megapixel selfie-shooter heeft. OnePlus zou een 5.000 mAh-batterij kunnen leveren op de OnePlus 11. Het zou ondersteuning kunnen bieden voor 100 W bekabeld en 50 W draadloos opladen.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.