Marvel Snap – Token Shop en The Power Cosmic Season – Ontwikkelaarsupdate december 2022

0

Neem een ​​kijkje in het volgende seizoen van Marvel Snap, The Power Cosmic, en onze nieuwste feature, de Token Shop. We brengen deze Dev Update-video misschien eerder dan normaal, maar we hebben zoveel te delen: Series 4- en Series 5-kaarten komen eraan! Het Power Cosmic-seizoen bevat ook de Silver Surfer, nieuwe uitgelichte locaties en nog veel meer seizoensbeloningen.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.