Kort testrapport Asus ROG Phone 6, ROG Phone 6 Pro: genoeg vermogen, maar is het te laat?

0

Asus ROG Phone 6 en ROG Phone 6 Pro zijn niet echt nieuw – deze krachtige gaming-telefoons werden in juli wereldwijd gelanceerd en gingen uiteindelijk vrijdag in de verkoop in India. Beide telefoons beschikken over topspecificaties en ondersteunen een aantal handige randapparatuur voor games, wat handig kan zijn voor mobiele gamers. Terwijl de Asus ROG Phone 6 en ROG Phone 6 Pro werden aangeprezen als een van de eerste telefoons met de Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, hebben we nu een lijst met smartphones die zullen beschikken over de volgende generatie Snapdragon 8 Gen 2 SoC door de einde van het jaar of in januari.

In de aflevering van Gadgets 360 podcast Orbital van deze week praat gastpresentator Pranav Hegde met Senior Reviewer Sheldon Pinto en Recensies Editor Roydon Cerejo om meer te weten te komen over de nieuwste gaming-smartphones van Asus.

Roydon zegt dat de Asus ROG Phone 6 wordt geleverd met een meer afgezwakte gaming-esthetiek, wat betekent dat je een premium gevoel krijgt in vergelijking met oudere ROG-telefoons. Dit is een telefoon die een zeer nichepubliek zal aanspreken, en ze hebben alle functies en specificaties die nodig zijn om die prestatie te leveren, voegt hij eraan toe.

Deze modellen zijn behoorlijk duur, benadrukt Sheldon. Je moet minimaal Rs uitgeven. 71.999 op de vanille ROG Phone 6, wat betekent dat als je niet de vorige generatie ROG Phone 5s wilt kopen die wordt aangedreven door de Snapdragon 888+, je uiteindelijk ongeveer Rs zult uitgeven. 14.000 meer voor het nieuwste model dat wordt geleverd met 18 GB RAM. Pranav en Roydon wijzen er allebei op dat je waarschijnlijk niet zoveel RAM nodig hebt, en zelfs een telefoon met 12 GB RAM zou voor de meeste gamers meer dan genoeg moeten zijn.

Qua prestaties zegt Sheldon dat je games als Call of Duty Mobile, Genshin Impact en Asphalt 9 Legends kunt spelen, die allemaal goed werken op standaardinstellingen op de Asus ROG Phone 6. Je kunt deze games ook op de hoogste instellingen spelen. , en met de telefoon kun je spelen met 120 fps en hoger zonder throttling. Het wordt wel warm aan de achterkant, maar dat is ook te verwachten, zegt hij, waardoor het AeroActive-koeleraccessoire best handig is.

Asus ROG Phone 6 Review: geobsedeerd door gaming

Pranav vraagt ​​naar de impact van de accessoires op het gewicht van de telefoon, vooral voor gamers die na een tijdje spelen moe kunnen worden. Sheldon zegt dat als je de koeler hebt aangesloten en de Kunai-controller, je de combinatie behoorlijk zwaar zult vinden. Het is vermeldenswaard dat de telefoon zelf meer dan 200 gram weegt, zonder dat er randapparatuur is aangesloten.

Nadat hij de Asus ROG Phone 6 kort had gebruikt, zei Roydon dat hij vond dat deze veelzijdige aanpassingsmogelijkheden bood, en merkt op dat de telefoon opnieuw is ontworpen voor verbeterde prestaties. Hij zegt ook dat de AeroActive-koeler van dit jaar logischer is in vergelijking met oudere modellen, dankzij de Peltier-chip.

Gamen op de Asus ROG Phone 6 is vergelijkbaar met dat van de iPhone 14 Pro, zegt Sheldon. Met beide telefoons kun je spelen met 120 fps, met gemiddelde tot hoge graphics. Dat is iets dat je op de meeste Android-telefoons niet kunt doen, voegt hij eraan toe. Je krijgt ook enkele van de beste stereoluidsprekers op een telefoon, samen met een OLED-scherm met een vernieuwingsfrequentie van 165 Hz, zoals Roydon opmerkt.

iQoo 9 Pro Review: een gigantische sprong voorwaarts

Sheldon zei dat hij keek naar de Red Magic 7S-telefoon die wereldwijd wordt verkocht, maar niet beschikbaar is in India, met dunne randen en een camera aan de voorzijde onder het scherm, en wordt aangedreven door dezelfde Snapdragon 8+ Gen 1 SoC. Aan de andere kant heeft de Asus ROG Phone 6 grotere randen. Hij is ook minimaal 10 mm dik, wat betekent dat je niet comfortabel kunt gaan zitten als deze telefoon in je zak zit.

De cameraprestaties zijn redelijk goed, zegt Sheldon. De camera voegt eigenlijk waarde toe aan de telefoon, vooral de primaire camera, die geen optische beeldstabilisatie heeft. Het is echter misschien wel de beste cameraprestatie die je op een gaming-smartphone kunt krijgen, voegt hij eraan toe.

We bespreken ook of het zinvol is om de Asus ROG Phone 6 of de ROG Phone 6 Pro in november of december te kopen, vooral wanneer telefoons met de nieuw aangekondigde Snapdragon 8 Gen 2 SoC naar verwachting in de komende maanden hun debuut zullen maken. Moet je in plaats daarvan een telefoon kopen met specificaties van de vorige generatie?

Je kunt dat allemaal in detail en meer beluisteren in onze aflevering door op de afspeelknop op de bovenstaande Spotify-speler te drukken.

Als je nieuw bent op onze site, kun je de Gadgets 360 podcast Orbital vinden op je favoriete platform – of het nu Amazon Music, Apple Podcasts, Google Podcasts, Gaana, JioSaavn, Spotify is of waar je ook naar je podcasts luistert.

Vergeet niet de Gadgets 360-podcast te volgen, waar je ook luistert. Beoordeel ons ook en laat een beoordeling achter.

Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.