Jio introduceert een platform voor korte videoformaten; is van plan om Meta’s rollen over te nemen

0

Instagram, eigendom van Meta, en Facebook krijgen nu een rivaal. Jio is van plan een rivaal te introduceren in Meta’s reels-functie. De telco-gigant krijgt nu een in India gebaseerde korte videoformaat-app genaamd Platform. Van deze app wordt verwacht dat hij precies hetzelfde doet als de haspels van Facebook en Instagram.

Volgens een persbericht zijn Rolling Stones India, Creativeland Asia en Jio Platforms Limited een samenwerking aangegaan om ‘Platform’ te lanceren, een korte video-app voor entertainers. In het persbericht staat dat de app gericht is op “sterrenentertainers, met een ecosysteem dat is gebouwd voor organische groei en gestage inkomsten genereren”.

De Platform-app gaat helemaal over makers, zangers, acteurs, muzikanten, dansers, cabaretiers, modeontwerpers en iedereen die een culturele beïnvloeder wil worden.

“Platform wordt aangedreven door de technologische infrastructuur van Jio Platforms Limited, de kracht achter de snelle opkomst van India’s toonaangevende telecomoperator ‘Jio’ en de kracht achter platforms voor Jio-media, entertainment en digitale apps”, aldus de communicatie ontvangen van het trio .

Naar verluidt zullen de eerste 100 oprichters van de app er alleen op uitnodiging aan deelnemen. Ze krijgen een gouden ticketverificatie op hun profiel. Deze oorspronkelijke leden zullen nieuwe artiestleden verder uitnodigen om zich aan te melden via verwijzingsprogramma’s.

Deze nieuwe leden zullen met name de eersten zijn die een voorproefje krijgen van de nieuwste functies die aan het platform zijn toegevoegd. Bovendien willen de trio-bedrijven hun onderneming voor verschillende branches introduceren. Volgens de rapporten zal deze app naar verwachting in januari volgend jaar live gaan en is al begonnen met het testen van de bètaversie.

Het is waarschijnlijk dat de aankomende Platform-app de makers in staat zou stellen om organisch te groeien door rankings en reputatie in plaats van betaalde algoritmen die door Meta worden gebruikt. Dit zal uiteindelijk resulteren in het te gelde maken van het talent van makers en een regelmatige inkomstenstroom voor hen.

De groei van de makers van inhoud wordt aangegeven met zilveren, blauwe en rode vinkjes. De vectoren die deze gekleurde verificaties beïnvloeden, zijn in feite de groei van de fanbase en de betrokkenheid van de inhoud.

Over het genereren van inkomsten gesproken, de app krijgt een knop ‘Nu boeken’ voor alle makers. Hierdoor kunnen mensen en organisatoren communiceren met de makers en ze boeken voor samenwerkingen, evenementen en meer.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.