Jennifer Lopez maakt eindelijk een einde aan de black-out van sociale media om een ​​grote aankondiging te doen

0

Een paar dagen geleden, Jennifer Lopez ging in de donkere modus op haar belangrijkste sociale mediaplatforms Instagram, Twitter en TikTok. Nu weten fans eindelijk waar dat over ging, want de megaster heeft haar black-out beëindigd met een enorme aankondiging.

Stans verloor onlangs bijna zijn verstand toen ze naar Lopez’ Instagram gingen en niets anders vonden dan een ronddraaiend buffersymbool. De foto’s waren weg en er was niets anders. Toen wisten ze dat er iets mis was, of dat er iets op komst was. Tot hun grote verbazing kwamen ze er een paar uur geleden achter dat dat laatste juist was. Het was een speciale aankondiging, perfect getimed om ieders aandacht te trekken.

Ze verandert van de dekking van haar Dit ben ik … dan album naar wat mogelijk de hoes zou kunnen zijn van haar nieuw aangekondigde album Dit ben ik nu. Om eerlijk te zijn, is er niet zo veel verschil in hoe ze eruit ziet. Ze gaat van het dragen van een mooie roze outfit naar een leren outfit en laat zien hoe goed ze haar lichaam de afgelopen 20 jaar in vorm heeft gehouden toen het vorige album op deze exacte dag werd uitgebracht.

Op 25 november 2002 was het haar derde album met hits als “Jenny from the Block” en “All I Have”, evenals een eerbetoon aan Ben Affleck getiteld “Dear Ben”. Sterker nog, het hele album is door hem geïnspireerd. Haar nieuwe album lijkt weer een eerbetoon te zijn aan haar man na jaren van tumultueuze relatie waarin ze vorig jaar pas weer bij elkaar kwamen en uiteindelijk trouwden in juli van dit jaar.

Verscheidenheid meldt dat het persbericht van het album aankondigt: ‘This Is Me…Now’ luidt een nieuw muziektijdperk in voor Jennifer Lopez en beschrijft de emotionele, spirituele en psychologische reis die ze de afgelopen twee decennia heeft afgelegd … ze schrijft en zingt over haar leven en ervaringen die ons allemaal zullen bijblijven. Bovendien zullen deze autobiografische verhalen die door het album worden geïnspireerd, resulteren in andere zeer persoonlijke projecten die volgend jaar zullen worden uitgebracht…daarover meer.”

Sinds 2002 speelt JLo in films als Jersey meisje en Schoonmonster evenals de televisiehit Tinten blauw. Ze is bij haar muzikale roots gebleven, maar heeft al acht jaar geen album uitgebracht. Het internet gaat letterlijk ontploffen, want deze belooft episch te worden!

Komt volgend jaar uit, hou het in de gaten Dit ben ik nu!

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.