Hollow Knight: Silksong krijgt nieuwe trailer, dag 1 op Xbox Game Pass

0

Eindelijk, na drie jaar verlangen naar meer Hollow Knight, verscheen Silksong vandaag op de Xbox + Bethesda Showcase, maar het heeft nog geen releasedatum. De trailer bevestigde echter dat deze vanaf de eerste dag beschikbaar zal zijn op Xbox Game Pass wanneer deze op Xbox en pc arriveert.

In de nieuwe trailer die vandaag wordt getoond en de eerste echte blik op Team Cherry’s insectoïde Metroidvania die we sinds 2019 hebben gekregen, met snelvuurshots van het hoofdpersonage, Hornet, vechtend tegen de bekende insectoïde vijanden van Hollow Knight, rond lava springen en meer.

Hollow Knight: Silksong werd voor het eerst onverwachts aangekondigd in februari 2019 als het vervolg op Hollow Knight, een veelgeprezen indie Metroidvania die zich afspeelt in een koninkrijk van bewuste bugs. Silksong volgt het personage van Hornet, een vijand die bondgenoot is geworden van het originele spel, die gevangen wordt genomen in de opening van het spel en ver weg wordt gebracht van het koninkrijk waarin Hollow Knight zich afspeelt.

We hebben de game geprobeerd op de E3 2019 en ontdekten dat het “onmiskenbaar Hollow Knight is, maar met een snelheid van 11”. We noemden de originele Hollow Knight “geweldig” in onze 9.4/10 review.

De aankondiging was onderdeel van de Xbox + Bethesda Showcase, waarin Redfall en meer nader wordt bekeken.

Kat Bailey is Senior News Editor bij IGN ​​en co-host van Nintendo Voice Chat. Heb je een tip? Stuur haar een DM op @the_katbot.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.