Genshin Impact – Officiële versie 3.3 Update-trailer

0

Bekijk wat er onderweg is in Genshin Impact’s versie 3.3-update. Dit overzicht van de volgende update plaagt meer van het lopende verhaal, nieuwe personages, waaronder Wanderer (Scaramouche) en Faruzan, samen met nieuwe wapens en meer. Genshin Impact is beschikbaar om te spelen op pc, PS5, PS4 en mobiele apparaten.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.