Fans van ‘Guardians of the Galaxy’ denken na over het meest raadselachtige plotgat van de ‘Holiday Special’

0

Waarschuwing: het volgende artikel bevat spoilers van De Guardians of the Galaxy-vakantiespecial.

Qua plot, De Guardians of the Galaxy-vakantiespecial voegt nauwelijks iets toe aan de overkoepelende plot van fase vier of de komende fase vijf. Maar wat het doet, is een plotgat bieden waardoor fans hun hoofd krabben en met hun eigen verklaringen komen, aangezien de 40 minuten durende special niet de moeite nam om het losse eindje in te pakken of het opzettelijk liet hangen.

Spoilers vooruit.

In de eerste paar minuten van de film, terwijl de bende het vieren van Kerstmis bespreekt, valt Nebula in met de onthulling dat de Guardians Knowhere van de Collector hebben gekocht, waardoor ze geen tijd hebben om zich op triviale dingen te concentreren. Knowhere is de thuisbasis van de mijnkolonie Exitar en is nu het nieuwe hoofdkwartier van de Guardians, een stripboek-authentiek detail dat fans ongetwijfeld zullen waarderen.

Maar hoewel dit achteloos weggelaten detail zeker een grotere rol zal spelen, vooral in toekomstige MCU-projecten Voogden van de Galaxy Vol. 3, er is één lastig detail waar fans niet voorbij kunnen komen.

Dit is inderdaad een hoofdbreker. Hoe slaagden de Guardians erin een hele planeet van de verzamelaar? Tenzij ze in het geheim de weldoeners zijn van de enorme rijkdom van Elon Musk, is dit een onmogelijkheid die velen niet kunnen begrijpen.

Maar wanneer de collectieve geesten van de MCU-fandom hun verbeelding ergens op zetten, is het gemakkelijk om redelijk plausibele antwoorden te bedenken. Om te beginnen zijn ze al geruime tijd burgerwachten, en het redden van de melkweg zou hun prijzen moeten verhogen.

Als we nadenken over de gevolgen van Thanos’ Snap en de enorme vernietiging die hij op verschillende planeten heeft aangericht, is het mogelijk dat de Collector haast had om de planeet te verkopen voordat de prijs verder kelderde.

Ook, zoals een Reddit-gebruiker treffend zegt, is Knowhere eigenlijk een ‘gigantische rottende kop’ – het is eigenlijk een onthoofde kop van een Celestial – dus je kunt zeggen dat het niet bepaald zo hoog op de lijst van dure planeten te koop staat.

Het is ook mogelijk dat Guardians geen zelf gefinancierde missie meer uitvoeren. We hebben al binnen gezien Thor: Liefde en Donder hoe ze ernaar streven om elke noodoproep te beantwoorden en zoveel mogelijk mensen te helpen. Wie weet, misschien zijn er ultra-rijke individuen die hun zaak steunen en zo hun overname van Knowhere financierden.

Het maakt niet uit hoe ze deze mooie deal hebben weten te sluiten, het is duidelijk dat de tijd dat de Guardians van de ene planeet naar de andere huppelden op zoek naar een tijdelijke verblijfplaats en toevluchtsoord achter hen ligt.

De Guardians of the Galaxy-vakantiespecial wordt gestreamd op Disney Plus.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.