Fans Adamant Mark Hamill verschijnt in ‘The Guardians of the Galaxy Holiday Special’

0

Zoals bij elk James Gunn-project het geval is, De Guardians of the Galaxy-vakantiespecial is doorspekt met gastoptredens van verschillende favorieten van de filmmaker en vaste medewerkers.

Michael Rooker keert alleen terug als Yondu in de geanimeerde sequenties die de Marvel Studios Special Presentation boeken, terwijl De zelfmoordploeg ster Flula Borg komt ook langs als barman. Fans zijn echter onvermurwbaar dat ze niemand minder dan Mark Hamill voor een vluchtige seconde hebben gezien, en toch praat niemand.

De scène in kwestie komt tegen het einde van de Holiday Special en laat een verdacht bekend gezicht zien dat een slok uit een fles neemt. Zoals je je kunt voorstellen, zijn de Twitter-feeds van zowel Gunn als Hamill opgeblazen met mensen die wanhopig op zoek zijn naar bevestiging, maar tot nu toe zijn geen van de bekende scifi-fanaten aan het praten.

Gunn en Hamill hadden lang geleden een uitwisseling op sociale media waardoor velen dachten dat hij erbij betrokken zou zijn De Guardians of the Galaxy-vakantiespecial of Vol.3 op de een of andere manier, maar we dachten dat er nooit iets van terecht was gekomen. Of deed het? Nou, we zijn er in dit stadium niet helemaal zeker van, maar het lijkt er zeker op Star Wars pictogram als er niets anders is.

Elk MCU-project zit vol met paaseieren, cameo’s en verrassende gasten, dus we zouden niet bepaald geschokt zijn als de oude Luke Skywalker schoon zou komen, maar je zou in ieder geval hebben gedacht dat het publiekelijk zou zijn toegesproken door de acteur of inmiddels schrijver en regisseur Gunn.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.