De releasedatum van The Last of Us HBO-serie is vastgesteld op 16 januari op Disney+ Hotstar in India

0

De releasedatum van de Last of Us HBO-serie is officieel. In een tweet bevestigde game-ontwikkelaar Naughty Dog de geruchten van eerder deze week en verklaarde dat HBO’s live-action tv-aanpassing op 15 januari om 18.00 uur PT / 21.00 uur ET zal uitkomen op HBO en HBO Max. In India zal de serie op 16 januari 2023 kunnen worden gestreamd op Disney+ Hotstar. Een tijdstip is niet bekend, maar het zal hoogstwaarschijnlijk zijn nadat de uitzending in de VS is voltooid. De oorspronkelijke schrijver van de game, Neil Druckmann, heeft een aflevering van de HBO-serie geregisseerd en werkt samen met Craig Mazin (Tsjernobyl) om mee te schrijven aan het post-apocalyptische verhaal in een nieuw formaat. Beiden dienen ook als uitvoerende producenten in de tv-serie The Last of Us.

Het eerste seizoen van negen afleveringen van The Last of Us TV-serie volgt vergelijkbare plotbeats als de originele PlayStation-videogame uit 2013, die zich afspeelt 20 jaar nadat de moderne beschaving in puin viel. Wanneer een stoere overlevende genaamd Joel (Pedro Pascal) de taak krijgt om een ​​tienermeisje Ellie (Bella Ramsey) uit de quarantainezone te smokkelen, krijgt de klus uiteindelijk een brute wending, aangezien ze hordes zombies en vijandige overlevenden tegenkomen. Het paar reist door een geïnfecteerde, post-apocalyptische VS en gaat uiteindelijk een vader-dochterrelatie aan, waarbij ze omgaan met verdriet en in het reine komen met de waarde van het leven.

De releasedatum van de Last of Us tv-serie werd woensdag gelekt, toen de HBO Max-winkelpagina voor de show deze per ongeluk op hun blurb vermeldde. VGC bevestigde via hun bronnen dat de studio per ongeluk het geweer heeft gesprongen en van plan was deze week een officiële onthulling te doen.

Nu heeft HBO Max ook een poster voor de show onthuld, met daarop de decadente, overwoekerde straten, terwijl hoofdpersonages Joel en Ellie vooruit gaan. In de verte zie je het iconische ingestorte gebouw, een pad dat buiten de stad leidt. In het originele spel maakte collega-smokkelaar Tess echter deel uit van deze reis – moet een ontwerpkeuze voor de poster zijn.

In september werd een teaser voor The Last of Us tv-serie uitgebracht, die een glimp opving van de sombere fotografie en de wereldelementen die behoorlijk op de originele videogame leken. Het was ook de eerste keer dat we kennis maakten met Anna Torv’s (Mindhunter) Tess, zij het voor een korte tijd, naast gedenkwaardige stealth-segmenten en dodelijke clickers die in het donker rondsnuffelen.

De serie speelt ook Nick Offerman (Parks and Recreation) als onwaarschijnlijke bondgenoot Bill, Gabriel Luna als Tommy, Merle Dandridge als Marlene het hoofd van de Fireflies en Jeffrey Pierce als Perry. Originele stemacteurs Troy Baker en Ashley Johnson zullen ook optreden in de HBO-show.

The Last of Us TV-serie gaat in première op 16 januari 2023 op Disney+ Hotstar in India. Regio’s waar HBO/HBO Max beschikbaar is, kunnen de show streamen op 15 januari 2023, vanaf 18.00 uur PT/ 21.00 uur ET.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.