Call of Duty Black Friday-deal: bespaar op Modern Warfare 2 zolang de deal nog loopt

0

Nu Black Friday ten einde loopt, is één ding duidelijk geworden: Walmart Black Friday-deals behoren tot de beste die er zijn. Dit is misschien wel je laatste kans om CoD: Modern Warfare II te koop te kopen voor Black Friday, aangezien het einde in zicht is. Koop het voor PS5, PS4 of Xbox Series X voor $ 55, en het is de CODE-editie, dus je krijgt het bonus Perseverance Pack.

Call of Duty Black Friday-uitverkoop

Als je geen console hebt om ze op te spelen, kun je nog steeds een Xbox Series X op voorraad krijgen bij Walmart. De PS5 is ook beschikbaar voor Black Friday, zowel online als in de winkel, maar de online beschikbaarheid komt de hele dag binnen en buiten.

Hoe dan ook, bekijk mijn recensie van de multiplayer, die ik geweldig vind.

De beste Black Friday-verkopen en -deals

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.