Asus ROG Phone 6-serie nu verkrijgbaar in India: prijs, waar te kopen en meer

0

De Asus ROG Phone 6-serie kan nu in India worden gekocht. De serie bestaat uit twee smartphones: Asus ROG Phone 6 en Asus ROG Phone 6 Pro. Beide handsets kunnen worden gekocht via online en offline winkels van Vijay Sales. De smartphoneserie wordt geleverd met vlaggenschipfuncties zoals Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1-processor, 6.000 mAh-batterij en AMOLED-display.

Asus ROG Phone 6-serie prijs

Beide toestellen worden in één model aangeboden. De Asus ROG Phone 6 heeft 12 GB RAM met 256 GB opslag. Er hangt een prijskaartje aan 71.999. De handset wordt aangeboden in de kleuren wit en zwart.

Het Pro-model daarentegen is geprijsd op 89.999. Het toestel is voorzien van 18GB werkgeheugen en heeft een opslagcapaciteit van 512GB. Asus ROG Phone 6 Pro wordt geleverd in een enkele witte kleur met ROG Vision OLED-display aan de achterzijde.

Asus ROG Phone 6-serie specificaties

Zowel de Asus ROG Phone 6 als de Asus ROG Phone 6 Pro worden aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1-processor. De chipset heeft een kloksnelheid van 3,2 GHz. De handset beschikt over het ROG GameCool 6-koelsysteem.

Zoals hierboven vermeld, heeft de ROG Phone 6 12 GB RAM, terwijl de Pro wordt geleverd met 18 GB LPDDR5 RAM in combinatie met 512 GB UFS 3.1-opslag. De gaming-apparaten worden geleverd met een 6,78-inch AMOLED-scherm met een verversingssnelheid van 165 Hz en een aanraakbemonsteringsfrequentie van 720 Hz. Het scherm heeft HDR10+ ondersteuning en biedt 23ms aanraaklatentie.

Ter bescherming hebben de handsets bovenop een laag Corning’s Gorilla Glass Victus. Beide smartphones hebben een drievoudig camerasysteem aan de achterkant. Er is een 50 MP Sony IMX766 primaire sensor gecombineerd met een 13 MP ultrabrede lens en een 5 MP macrocamera. Voor selfies beschikt de smartphone over een 12 MP Sony IMX663-sensor aan de voorkant.

Om de game-ervaring aan de telefoon te verbeteren, wordt de Asus ROG Phone 6-serie geleverd met een geavanceerd AirTrigger-knopbesturingssysteem samen met Motion Control-invoer.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.