Vampire Survivors 1.1-patch bevat nieuw personage, podium en meer

0

Indiehit Vampire Survivors krijgt een update die een nieuw personage en podium toevoegt.

Na Early Access te hebben verlaten met zijn recente 1.0-update, brengt Vampire Survivors nog meer chaos met monsterthema’s met zijn 1.1 “Tiny”-update.

De nieuwe patch wordt vandaag gelanceerd en voegt een nieuw level toe, de Tiny Bridge, waarin je favoriete overlevenden vechten om te overleven bovenop, nou ja, een brug. “Twee bloeddorstige facties strijden bovenop een brug, en onze helden zitten er middenin”, luidt de aankondiging.

Het podium is veel krapper dan je gebruikelijke Vampire Survivors-podia, dus pas op voor die knelpunten.

Vampire Survivors voegt ook een nieuw geheim personage toe genaamd Scorej-Oni. Een oeroud wezen dat klinkt alsof het gebaseerd is op de Japanse Oni, het krijgt elke acht niveaus een verborgen bliksemring.

Er is ook een nieuwe Seal Power Up waarmee spelers een item kunnen verbannen uit level-up keuzes, of een pick-up uit lichte keuzes, vermoedelijk door je build te richten op items die je echt nodig hebt. Daarnaast zijn er twee nieuwe prestaties, maar je moet erin duiken om erachter te komen wat dat zijn.

Patch 1.1 bevat ook enkele kleine reparaties, waaronder verbeteringen aan het pauzemenu, laadtijden en meer.

Vampire Survivors heeft onlangs een hond toegevoegd die bloemen laat scheten als onderdeel van de voortdurende updates na het virale succes van de game. Het werd in augustus de meest gespeelde game op Steam Deck en behield de titel de volgende maand. Vampire Survivors is nu ook beschikbaar op Xbox Game Pass.

IGN’s recensie van Vampire Survivors gaf het 7/10 en zei: “Het ziet er misschien extreem basic uit, maar als je het slimme one-stick shooter-idee van Vampire Survivors een kans geeft om zijn tanden in je te zetten, laat het misschien een tijdje niet los. ”

Meer lezen over Vampire Survivors? Bekijk de inhoud die werd toegevoegd voordat Vampire Survivors Early Access verliet, evenals de officiële Xbox-lanceringstrailer van de game.

Ryan Leston is entertainmentjournalist en filmcriticus voor IGN. Je kunt hem volgen Twitteren.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.