The Witcher 3 Next-Gen Update: CD Projekt Red Details Nieuwe inhoud komt op 14 december

0

The Witcher 3: Wild Hunt krijgt op 14 december een next-gen-update en uitgever CD Projekt Red heeft alle verbeteringen beschreven die met de update komen. Tijdens een livestream van REDstreams, die eind woensdag werd gehouden, schetste een groep ontwikkelaars de verbeterde beelden met ray tracing, snellere laadtijden op de console, een fotomodus en de nieuwe Netflix DLC gebaseerd op de door Henry Cavill geleide The Witcher-serie van Netflix. De update zal beschikbaar zijn als gratis download voor degenen die The Witcher 3: Wild Hunt al op pc, PS5 en Xbox Series S/X hebben.

De update maakt gebruik van AMD’s FSR 2.1 en Nvidia’s DLSS 3-technologie om stabiele framerates te garanderen en tegelijkertijd betere texturen, reflecties en ray tracing te implementeren in The Witcher 3: Wild Hunt. CD Projekt Red bevestigde dat er nieuwe grafische instellingen in de update zullen worden opgenomen, waardoor spelers op de PS5 en Xbox Series S/X kunnen kiezen tussen 60 fps prestatie- en 30 fps kwaliteitsmodi. De laatste geeft prioriteit aan visuele getrouwheid boven vloeiendere frames en levert ray-traced schaduwen en reflecties op de in 2015 uitgebrachte game. Haptische feedback is toegevoegd aan de PS5-versie, waardoor een vibrerend effect ontstaat wanneer je met zwaarden botst of spreuken uitspreekt in het spel.

Op pc voegt de next-gen-update van The Witcher 3: Wild Hunt vergelijkbare visuele verbeteringen toe, met een fotomodus en een camerahoek over de schouder, die doet denken aan God of War (2018). Hoewel ze slechts kort worden weergegeven, lijken de opties voor de fotomodus op die van Cyberpunk 2077, waardoor je kunt sleutelen aan camerahoeken, scherptediepte, effecten en overlays. Cross-progressie tussen platforms is ook opgenomen in de komende update, zodat je saves kunt overdragen, ongeacht op welk systeem je speelt.

Wat betreft de lang beloofde op The Witcher-serie geïnspireerde inhoud van Netflix, gamers krijgen toegang tot een nieuwe missiereeks. Als je hetzelfde voltooit, krijg je uitrusting die is geïnspireerd op Cavills vertolking in de show, naast optionele kostuums voor prinses Ciri, tovenares Yennefer, Tris de roodharige magiër, Dandelion de bard en Nilfgaardiaanse soldaten. Inmiddels is de Netflix-serie onlangs verlengd voor een vierde seizoen, maar dan zonder Cavill. Na drie seizoenen de Geralt of Rivia te hebben gespeeld, heeft de hoofdrolspeler de rol verlaten, wat de weg vrijmaakt voor Liam Hemsworth (The Hunger Games-films) om het over te nemen.

Er zullen ook enkele verbeteringen in de kwaliteit van leven komen met de next-gen-update van The Witcher 3. Geïnspireerd door open-wereldtitels zoals Elden Ring en The Legend of Zelda: Breath of the Wild, voegt CD Projekt Red een nieuwe filterinstelling toe die vervelende vraagtekens van de kaart verwijdert. Dit zorgt voor een meer meeslepende ervaring en voegt een niveau van nieuwsgierigheid toe bij het verkennen van The Continent. Met deze update zouden spelers natuurlijk gebeurtenissen direct moeten kunnen tegenkomen, in plaats van ze als een takenlijst te behandelen. Als je bovenop je trouwe ros Roach rijdt of gewoon de kaart lang verkent, zullen de minikaart en andere HUD-elementen nu verdwijnen. Met een vergelijkbaar effect kun je nu pauzeren tijdens tussenfilmpjes.

De next-gen-versies van The Witcher 3 waren aanvankelijk gepland voor een lancering in 2021, maar liepen twee keer vertraging op, waarbij de externe studio Sabre Interactive de leiding had over de ontwikkeling in 2021. Een aparte fysieke cd-release staat ook gepland voor later. Vorige maand bevestigde de uitgever een remake voor zijn in 2007 uitgebrachte originele The Witcher-game, die vanaf de grond af wordt opgebouwd met behulp van Unreal Engine 5. De titel werd voor het eerst aangekondigd onder de cryptische naam “Canis Majoris”, tijdens een bedrijfsstrategie stream in oktober, naast drie nieuwe inzendingen voor de franchise.

The Witcher 3: Wild Hunt next-gen update komt op 14 december uit voor pc, PS5 en Xbox Series S/X.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.