The Witcher 3 Next-Gen is meer dan alleen een visuele upgrade – IGN Daily Fix

0

In de IGN The Daily Fix van vandaag:

CD Projekt Red heeft eindelijk gameplay-opnames van The Witcher 3: Wild Hunt’s PlayStation 5- en Xbox Series-versies gedeeld, en onthult ook elke upgrade die naar de next-gen-versie van de 2015 RPG komt. Striking Distance Studios heeft aangekondigd dat de inhoud van de seizoenspas van The Callisto Protocol verschillende doodsanimaties van spelers achter een betaalmuur zal bevatten. Studio Onoma, voorheen bekend als Square Enix Montreal, heeft aangekondigd dat het verschillende games uit de App Store en Google Play Store zal verwijderen, waaronder Deus Ex Go, Hitman Sniper: The Shadows, Arena Battle Champions en Space Invaders: Hidden Heroes.

Narz heeft het allemaal in de Daily Fix van vandaag!

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.