Team Ninja reageert op Dead or Alive en Ninja Gaiden Reboot Reports

0

Nioh-ontwikkelaar Team Ninja heeft gereageerd op geruchten dat het van plan is om de Dead or Alive- en Ninja Gaiden-franchises opnieuw op te starten, wat aangeeft dat we waarschijnlijk niet snel een revival zullen zien.

Tom Lee, creatief directeur van Team Ninja, zei tegen VGC dat, ondanks het tonen van beide franchises op een conferentie onder de titel “Reboot van populaire series”, de studio niets te melden heeft over nieuwe inzendingen.

“Dead or Alive en Ninja Gaiden zijn beide al lang bestaande steunpilaren voor Team Ninja. Deze gevierde titels zijn synoniem met onze studiogeschiedenis en reputatie”, aldus Lee.

Team Ninja-president Fumihiko Yasuda liet naar verluidt deze dia zien op een conferentie die de reboots plaagde.

Team Ninja-president Fumihiko Yasuda liet naar verluidt deze dia zien op een conferentie die de reboots plaagde.

“Het spreekt voor zich dat, als we het hebben over de ontwikkeling van onze eerdere en toekomstige projecten, beide belangrijke titels niet onvermeld kunnen blijven. Er zijn op dit moment echter geen details of informatie over een van deze franchises.

“Net als veel van onze toegewijde fans delen we het enthousiasme voor de terugkeer van deze geliefde titels. En we zullen zeker een goede update geven, als en wanneer die dag aanbreekt.”

Reboot-geruchten begonnen nadat het Zuid-Koreaanse mediakanaal Ruliweb meldde dat Team Ninja-president Fumihiko Yasuda beide franchises liet zien op de G-Star-conferentie in Busan. Een afbeelding van een diavoorstelling (hierboven) leek aan te geven dat de ontwikkelaar zijn “populaire serie” opnieuw wilde opstarten, met Dead or Alive en Ninja Gaiden als voorbeelden.

Hoewel het misschien het meest recent bekend is vanwege de Nioh-franchise en de aankomende Souls-achtige Wo Long: Fallen Dynasty, bracht Team Ninja Dead or Alive 6 uit in 2019, waardoor een herstart misschien wat ongebruikelijk was.

Ninja Gaiden daarentegen is misschien een passender doelwit. Ongetwijfeld het populairst als een trilogie van NES-games, werd de franchise eerder in 2004 opnieuw opgestart, maar is, afgezien van talloze spin-offs, opnieuw inactief geworden.

Ryan Dinsdale is een IGN-freelancer en waarnemend Britse nieuwsredacteur. Hij zal de hele dag over The Witcher praten.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.