Rishab Shetty weigert samen te werken met Rashmika Mandanna, verkiest Samantha boven haar: ‘Is type ke acteurs…’

0

Rashmika Mandanna, Rishab Shetty, Samantha Ruth Prabhu
Afbeeldingsbron: BESTANDSBEELD Rashmika Mandanna, Rishab Shetty en Samantha Ruth Prabhu

Rishab Shetty‘s roem is omhooggeschoten met zijn Kannada-film die een mega-kaskraker werd en een zegevierende run registreerde aan de kassa. Na wonderen te hebben verricht in bioscoopzalen, regeert de film online. Commercieel succesvol en alom geprezen, heeft de film zijn naam geregistreerd als een van de best gemaakte films in het land. Terwijl Kantara in de schijnwerpers blijft staan, haalde Rishab Shetty onlangs de krantenkoppen nadat hij Rashmika Mandanna op de korrel had genomen voor een oud interview, dat onlangs viraal ging.

Rishab weigert met Rashmika samen te werken

In een interview met Gulte.com werd Rishab gevraagd met wie van Samantha Ruth Prabhu, Rashmika Mandanna, Keerthy Suresh en Sai Pallavi hij zou willen werken. In zijn reactie zei de Kantara-regisseur en acteur: “Ik bepaal mijn acteurs zodra ik mijn script af heb. Ik werk het liefst met nieuwkomers omdat ze zonder barrières komen. Deze acteurs, ik mag ze niet (mai acteurs ko script likhne ke baad kies karta hoon, aur mujhe ‘is’ type ke actrice, ik vind ze niet leuk).”

Hij prees het werk van Sai Pallavi en Samantha en zei: ‘Ik hou van hun werk.’ Hij noemde ze toen echte kunstenaars. Rishab benadrukte ook dat de bovengenoemde actrice een van de beste artiesten van de afgelopen tijd is, zonder Rashmika Mandanna te noemen.

LEES OOK: Rishab Shetty over Kantara’s kassucces: ‘Geloofd in de mantra als een film meer lokaal is…’

Rashmika Mandanna’s oude interview

Dit komt als reactie op Rashmika’s eerdere interview met Curly Tales, waarin ze onthulde dat acteren niet haar eerste keuze was. Verderop vertelde de actrice dat ze de titel Fresh Face had gewonnen. “Ik zei oké tegen de wedstrijd toen een van mijn leraren me kwam vertellen. Ik deed mee en we hadden competitie op staatsniveau en competitie op nationaal niveau en toen kreeg ik uiteindelijk de titel.” Ze deelde toen dat ze haar naam en foto op de voorpagina van de krant had gezet.”

Verder toevoegend, herinnerde ze zich dat ze een telefoontje kreeg van een productiehuis en dacht dat het een grap was. De fans merkten echter dat de actrice het productiehuis uit de lucht citeerde en ervan afzag het een naam te geven. Voor de onervarenen: de productie die Rashmika noemde is Paramvah Studios, mede opgericht door acteur Rakshit Shetty, een goede vriend van Rishab Shetty. Het was ook haar debuut als actrice met de film Kirik Party.

LEES OOK: Drishyam 2 Box Office Collection: Ajay Devgn-Tabu’s film domineert theaters; kruist Rs 100 crore

Over Kantara

Het verhaal van ‘Kantara’ speelt zich af rond een kleine gemeenschap die leeft in de bossen van Kaadubettu in de zuidelijke kuststaat Karnataka. Weven een interessant plot van conflict tussen mens en natuur, waar de dood leidt tot oorlog tussen dorpelingen en kwade krachten en Shiva, een rebel verdedigt zijn dorp en de natuur.

De titel heeft niet alleen een uitzonderlijke reis doorgemaakt aan de kassa, maar heeft ook zijn positie bereikt op nummer 1 in de lijst van India’s Current Top 250 Films die onlangs door IMDb is uitgebracht. En nu kunnen kijkers Kantara online bekijken. De Kannada-film wordt op 24 november allemaal uitgebracht op Amazon Prime Video.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.