Ram Kapoor voegt een chique Ferrari ter waarde van Rs 3,5 crore toe aan zijn luxe collectie | FOTO

0

Ram Kapoor koopt een chique Ferrari ter waarde van Rs 3,5 crore
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/RAMKAPOOR Ram Kapoor koopt een chique Ferrari ter waarde van Rs 3,5 crore

Ram Kapoor is een van de meest prominente beroemdheden in de televisie-industrie. De acteur werd beroemd als Ram in de televisieserie Bade Achhe Lagte Hain. De show maakte hem tot een begrip. Naast de televisie-industrie waagde de acteur zich ook in Bollywood en verscheen hij in films als Agent Vinod (2012), Student Of The Year (2012) en Humshakals. De acteur is echt gepassioneerd door auto’s en bezit een luxe collectie, waaronder met name een Porsche 911 Carrera S ter waarde van meer dan Rs 1.8 crore. Nu heeft hij zijn garage geüpgraded met de aankoop van een chique Ferrari ter waarde van Rs 3,5 crore.

Op vrijdag verscheen de foto van Ram Kapoor die poseerde met zijn nieuwe wielen op internet en fans begonnen de acteur te feliciteren met de grootse aankoop. De foto toont de acteur en zijn vrouw, Gautami Kapoor, poserend met het beest in de showroom. Het paar ziet er een en al glimlach uit met hun roodgekleurde luxe sportwagen.

Het kleurenschema staat bekend als “Rosso Corsaa”, zoals genoemd door de Italiaanse autofabrikant. Ondertussen bezitten naast Ram Kapoor verschillende andere beroemdheden Ferrari’s, waaronder Sanjay Dutt, Bhushan Kumar, Naga Chaitanya en anderen.

Eerder, tijdens een interview met IANS, deelde de Bade Achhe Lagte Hain-acteur over zijn ups en downs in zijn carrière. Hij zei: “In onze branche zijn de ups, het succes en de fandom extreem, maar wanneer de ondergang plaatsvindt, is het echt donker. Als je niet emotioneel sterk bent, zal het moeilijk voor je zijn om de donkere periode te overleven voordat je ziet het licht!”

Lees ook: Amitabh Bachchan verzet Delhi HC tegen ‘illegaal’ gebruik van zijn stem, afbeeldingen

Over het werkfront gesproken, Ram zal samen met Vidya Balan de hoofdrol spelen in het moordmysterie ‘Neeyat’. De film wordt geregisseerd door Anu Menon. Het sterren ook Shashank Arora, Shahana Goswami, Prajakta Koli, Mita Vashisht, Neeraj Kabi en Amrita Puri.

Lees ook: Cirkus Motion Poster: Ranveer Singh & Rohit Shetty om je kerst op te fleuren met kleurrijke personages

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.