Oppo F21 Pro ontvangt stabiele Android 13-gebaseerde ColorOS 13-update: alle details

0

Oppo F21 Pro is begonnen met het ontvangen van een nieuwe OTA-software-update die Android 13-gebaseerde ColorOS 13 naar de handset brengt. De bètaversie van deze update werd eerder dit jaar in september geïntroduceerd in de Oppo F21 Pro en nu is de stabiele versie daarvan beschikbaar. De update is momenteel beschikbaar voor gebruikers in India en Indonesië. ColorOS 13 wordt geleverd met een opnieuw ontworpen kleurenpalet, een nieuw lettertype en krijgt een Dynamic Computing Engine waarvan wordt gezegd dat deze de levensduur van de batterij verbetert.

Volgens een bericht van Oppo op zijn officiële communitypagina heeft de update voor de Oppo F21 Pro versienummer C.31. De nieuwste OTA-software-update van Oppo wordt gefaseerd beschikbaar gesteld aan toestellen. Gebruikers van deze telefoons kunnen terecht bij Instellingen > Over apparaat om te controleren of hun apparaat de update heeft ontvangen.

De nieuwe ColorOS 13-update wordt geleverd met verschillende nieuwe functies. Het krijgt een opnieuw ontworpen kleurenpalet dat gedurende de dag van tint verandert. Bovendien bevat het ook verbeterde lettertypen die het gemakkelijker maken om tekst te lezen. ColorOS 13 verbetert ook het always-on display met nieuwe stijlen en integratie met apps van derden.

De Oppo F21 Pro werd eerder dit jaar gelanceerd met Snapdragon 695 SoC en Android 11-gebaseerde ColorOS 12 UI bovenop. De telefoon heeft ook een 6,4-inch full-HD + -scherm, 8 GB RAM en een drievoudige camera aan de achterzijde met een 64-megapixel primaire camera aan de achterzijde. Het bevat een 4.500 mAh-batterij die ondersteuning biedt voor snel opladen van 33 W.

Ondertussen lanceerde Oppo eerder vandaag de Oppo Reno 9 Pro+, Reno 9 Pro en Reno 9 in China. De standaard Oppo Reno 9 is uitgerust met een MediaTek Dimensity 8100-Max SOC, terwijl de Reno 9 Pro en Reno 9 Pro+ respectievelijk een Snapdragon 778G SoC en Snapdragon 8+ Gen 1 SoC krijgen.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.