Niets Telefoon 1 krijgt nieuwe update met beveiligingspatch van november 2022, AirPods batterijpercentageweergave, meer

0

Gebruikers van Nothing Phone 1 hebben de update Nothing OS 1.1.7 ontvangen. Deze update brengt ondersteuning voor het weergeven van de batterijpercentages van AirPods. De functie is momenteel experimenteel en sommige gebruikers hebben erop gewezen dat deze soms niet werkt zoals bedoeld. Naast bugfixes en andere kleine verbeteringen, bevat deze nieuwste Nothing OS-update ook de Android-beveiligingspatch van november 2022. Niets beweert dat deze update de algehele OS-vloeibaarheid verbetert en stotteren vermindert. Er wordt ook gezegd dat het de audiokwaliteit verbetert tijdens het opnemen van video’s vanaf de handset.

Niets is begonnen met het uitrollen van de Nothing OS 1.1.7-update voor de Nothing Phone 1 en bevat de Android-beveiligingspatch van november 2022. Het bedrijf heeft in de changelog van deze update vermeld dat het ondersteuning biedt voor het weergeven van de batterijpercentages van Apple AirPods. Het is ook geprogrammeerd om de nauwkeurigheid van de batterijstatus van de smartphone te verbeteren.

Niets CEO Carl Pie ging naar Twitter om feedback te verzamelen over deze recente update. De reactie is gemengd met verschillende gebruikers die wijzen op glitches met de nieuw opgenomen batterijstatusfuncties.

De nieuwste update van Nothing OS zorgt ook voor verbeterde vloeibaarheid en minder stotteren. De audiokwaliteit tijdens het opnemen van video’s is naar verluidt ook verbeterd. Afgezien van algemene bugfixes, is ook een fout opgelost die verhinderde dat WhatsApp-meldingen in lockscreen reageerden.

De thermische drempel is aangepast om de balans tussen prestaties en temperaturen van de handset te verbeteren. De update van Nothing OS 1.1.7 is 79,72 MB groot. Gebruikers ontvangen deze versie als een OTA-update (over-the-air). Ze kunnen het ook handmatig installeren door naar Instellingen > Systeem > Systeemupdates.

Pie heeft onlangs ook geplaagd dat de Android 13-gebaseerde Nothing OS 1.5.0 beta binnenkort uitkomt. Er is nog geen datum vastgesteld voor het open bètaprogramma van Nothing OS 1.5.0, maar het zou tegen het einde van dit jaar moeten verschijnen. De stabiele Nothing Phone 1 Android 13-update wordt naar verwachting begin 2023 uitgerold.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.