Lava Blaze Nxt wordt gelanceerd met een 13 MP-camera en een batterij van 5000 mAh: prijs controleren

0

Het inlandse smartphonebedrijf Lava heeft vandaag zijn assortiment smartphones in India uitgebreid. Het bedrijf heeft de Lava Blaze Nxt-smartphone in het land gelanceerd. Het apparaat is een budgettelefoon en komt als opvolger van de originele Blaze-smartphone die eerder dit jaar debuteerde.

Lava Blaze Nxt prijs en beschikbaarheid

Aan de Lava Blaze Nxt-smartphone hangt een prijskaartje van 9.299. Het toestel is vanaf 2 december online verkrijgbaar via Amazon en Lava online store. Het kan ook worden gekocht via offline winkels.

Aanbieding is inclusief ‘gratis service aan huis’ aangeboden door Lava. Kopers kunnen tijdens de garantieperiode gebruik maken van de service van de smartphone aan hun deur.

Lava Blaze Nxt-specificaties

Lava Blaze Nxt wordt aangedreven door een MediaTek Helio G37-processor met een kloksnelheid tot 2,3 GHz. Het packs 4GB RAM die gepaard gaat met 64GB interne opslag. Het interne geheugen van de telefoon is uitbreidbaar tot 3GB. Aan de voorkant wordt het apparaat geleverd met een inkeping in waterdruppelstijl aan de bovenkant, waarin de camera aan de voorkant is ondergebracht. De smartphone beschikt over een 6,5-inch HD+ IPS-scherm met een resolutie van 1600×720 pixels.

De Lava Blaze Nxt wordt geleverd met een drievoudige camera-instelling aan de achterkant. Er is een 13 MP AI-hoofdcamera + 2 MP + VGA gekoppeld aan LED-flitser. Aan de voorkant heeft de smartphone een 8MP-camera voor selfies. Camerafuncties die beschikbaar zijn op de telefoon zijn intelligent scannen van documenten, slow motion-video’s, GIF’s en time-lapse-fotografie.

Het apparaat wordt ondersteund door een 5000 mAh-batterij en zou tot 32 uur batterijduur bieden. Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, USB Type-C, Bluetooth V5.0, 3,5 mm audio-aansluiting en 4G zijn de connectiviteitsfuncties op de Lava Blaze Nxt. Glass Green, Glass Blue en Glass Red zijn de kleurvarianten van het toestel.

Bij de lancering zei Tejinder Singh, Product Head, Lava International Limited: “Met de nieuwe smartphone, die redelijk geprijsd is en een geweldig ontwerp, camera en gebruikerservaring heeft, hopen we de algehele ervaring van onze klanten te verbeteren. De Blaze Nxt wordt geleverd met een glazen achterkant en is de meest stijlvolle smartphone op instapniveau die voldoet aan de eisen van de volgende generatie consumenten.”

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.