Jonas Brothers-fans ontevreden over weglaten van ‘Year 3000’ tijdens Thanksgiving Halftime Show

0

Als je vandaag achterover leunt en ontspant en naar de Cowboys-Giants Thanksgiving Day-wedstrijd hebt gekeken, ben je misschien ook afgestemd op een behoorlijke erfenis van een rustshow, met de Jonas Brothers het uitvoeren van een medley van enkele van hun grootste hits door de jaren heen.

Hoewel je misschien ook een opzienbarende omissie op de setlist van de band hebt opgemerkt, namelijk hun cover van Busted’s “Year 3000” (ja, kinderen – het is een cover).

Je zou niet de enige zijn geweest – de Jonas Brothers-fandom is absoluut aan het aftrappen over de afwezigheid van het nummer tijdens de halftime show:

Het was niet het enige deuntje dat nostalgische Jonas Brothers-fans misten, waarbij ook de afwezigheid van zowel “Burnin’ Up” als “SOS” naar behoren werd opgemerkt.

Misschien moest Joe Jonas zo snel mogelijk het podium af rennen om weer op het promotiecircuit te komen voor Toewijding en had geen tijd om een ​​aantal van de beste nummers aller tijden van de band uit te brengen.

Hoewel we de tijd nemen om herinneringen op te halen aan vervlogen tijden en de hoogtijdagen van de Jonas Brothers, werden we er onlangs ook aan herinnerd dat Joe Jonas Peter Parker had kunnen spelen in plaats van Andrew Garfield in Marc Webb’s De geweldige Spider Man. We denken dat de casting director daar de juiste beslissing over heeft genomen.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.