Het midden van een verwarrende 48-jarige trilogie ruimt de stromende straten op

0

Wat is de naam van een klassieker uit 1971 die de titelheld vestigde als de coolste kat van het blok? Schacht! En het vervolg dat bijna 30 jaar later arriveerde en bovenaan de kassa stond? Schacht! Hoe zit het met het derde deel dat bijna twee decennia later uitkwam en spectaculair flopte? Schacht! Je hebt gelijk.

MGM, Paramount en Warner Bros. behandelden elk één aflevering, maar om de een of andere reden konden ze voor geen van hen een andere titel bedenken. Richard Roundtree speelde de eerste keer de rol van John Shaft, voordat hij een kleine verschijning maakte in de follow-up van 2000 waarin Samuel L. Jackson op zijn charismatische best was als de neef van de OG … ook wel John Shaft genoemd.

as-2000
via Paramount

De threequel, die op grote schaal werd gefilterd door critici, naast het terugverdienen van minder dan $ 22 miljoen van zijn budget van $ 35 miljoen uit theaters, bracht Roundtree’s Shaft terug in de vader van Jackson’s Shaft, terwijl Jesse T. Usher werd geïntroduceerd als JJ Shaft, ook wel bekend als John Shaft Jr. gezien het feit dat hij zijn naam ontleende aan zowel zijn oude man als opa, en ze alle drie verenigde in een film genaamd Schacht. Heb het?

De threequel is verreweg de zwakste schakel van het trio, maar het is het stormachtige middenhoofdstuk dat gerechtigheid op straatniveau uitdeelt over streaming, met iTunes-abonnees die genieten van het kijken hoe Jackson’s streetwise agent het opneemt tegen Christian Bale’s sluwe tweede generatie onroerend goed magnaat.

Per FlixPatrol, Schacht (geen voorganger Schacht of opvolger Schacht) heeft een uitstekende plek veroverd op de meest bekeken ranglijst van het platform, en het is de toegangsprijs alleen al waard voor een wonderbaarlijke centrale uitvoering waarin de coolste kat in Hollywood elk grammetje van zijn charisma brengt in een rol waarvoor hij is geboren om te spelen… als iemand anders het niet eerst had gespeeld.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.