Gujarat wordt de eerste staat die 100% Jio True 5G-dekking krijgt: details binnenin

0

Reliance Jio 5G werd voor het eerst gelanceerd in oktober van dit jaar. Het bedrijf rolt nu zijn True 5G-netwerk uit in elk van de 33 districtshoofdkantoren van Gujarat, waardoor Gujarat de eerste staat in India is die Jio True 5G-dekking krijgt in 100% van het districtshoofdkwartier.

Bij de aankondiging van de uitrol zei de telco dat “Gujarat een speciale plaats inneemt, aangezien het Reliance’s Janmabhoomi is. Deze strategische aankondiging is een toewijding aan Gujarat en zijn mensen.”

“Vanaf 25 november worden Jio-gebruikers in Gujarat uitgenodigd voor de Jio-welkomstaanbieding, om onbeperkte data te ervaren met snelheden tot 1Gbps+, zonder extra kosten”, voegde het eraan toe.

De telco zal ook verschillende Jio True 5G-aangedreven initiatieven lanceren in sectoren zoals onderwijs, gezondheidszorg, landbouw, IOT-sectoren in Gujarat en meer.

Akash M Ambani, voorzitter van Reliance Jio Infocomm Limited, zei: “We zijn er trots op te kunnen delen dat Gujarat nu de eerste staat is met een 100% districtshoofdkwartier dat is verbonden met ons robuuste True 5G-netwerk. We willen de echte kracht van deze technologie laten zien en hoe deze een miljard levens kan beïnvloeden”.

Daarnaast heeft de grootste telecomoperator van het bedrijf ook een True 5G-aangedreven initiatief aangekondigd met de naam ‘Education-For-All’ in de staat. Het initiatief, een samenwerking tussen de Reliance Foundation en Jio, heeft als doel om in eerste instantie 100 scholen in Gujarat te digitaliseren. Dit initiatief zal scholen verbinden met:

1. JioTrue5G-connectiviteit

2. Geavanceerd inhoudsplatform

3. Platform voor samenwerking tussen docenten en studenten

4. Schoolmanagementplatform

Het bedrijf legde uit hoe Jio True 5G beter is dan 5G-services die worden aangeboden door andere telecombedrijven in het land en zei dat Jio True 5G een drievoudig voordeel heeft, waaronder:

1. Stand-alone 5G-architectuur met geavanceerd 5G-netwerk zonder afhankelijkheid van 4G-netwerk

2. De grootste en beste mix van 5G-spectrum over 700 MHz-, 3500 MHz- en 26 GHz-banden

3. Carrier Aggregation die deze 5G-frequenties naadloos combineert tot één robuuste “datasnelweg” met behulp van een geavanceerde technologie genaamd Carrier Aggregation

Op dit moment bieden alleen Jio en Airtel 5G-netwerkdiensten aan in India. Jio heeft een welkomstaanbieding aangekondigd voor in aanmerking komende gebruikers om gratis verbinding te maken en te genieten van de nieuwste 5G-connectiviteit.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.