Google Play Games pc-bèta uitgebreid naar meer regio’s, minimumspecificaties verlaagd

0

Google Play Games voor pc’s is eerder dit jaar uitgerold naar bètatesters als onderdeel van een beperkte bèta, waardoor gebruikers die op Windows-pc’s werken een selectie games kunnen uitproberen die zijn ontworpen voor Android. Google lanceerde eerder een eerste open bèta van de software op Windows-pc’s, maar deze was beperkt tot drie regio’s: Hong Kong, Zuid-Korea en Taiwan. De zoekgigant heeft nu aangekondigd dat de open bètatest voor Android-games op Windows is uitgebreid naar Canada, Mexico, Brazilië, Indonesië, de Filippijnen, Maleisië, Singapore en de VS.

Het bedrijf kondigde via een blogpost de uitbreiding aan van zijn Google Play Games-bètatestprogramma voor pc’s voor Android-games op Windows-pc’s. Gamers kunnen kiezen uit titels als 1945 Air Force, Blade Idle, Cookie Run: Kingdom en Evony: The King’s Return. De app synchroniseert zelfs de voortgang tussen pc’s en mobiel, zodat je volgens Google op verschillende platforms verder kunt gaan waar je was gebleven.

Terwijl Google titels blijft toevoegen aan de Play Games-catalogus voor Windows-gebruikers, zijn er nu wereldwijd meer dan 80 games beschikbaar op de service.

Sinds de bèta eerder dit jaar werd gelanceerd, heeft Google geprobeerd nog meer apparaten te ondersteunen door de minimale specificaties te verlagen voor pc’s met Windows 10 (of nieuwer) met een geïntegreerde grafische kaart en een quad-core (of betere) CPU.

Rivaliserend Microsoft heeft ook gewerkt aan het toevoegen van ondersteuning voor Android-apps aan Windows 11, als onderdeel van een samenwerking met Amazon die games en apps uit de Amazon Appstore omvat.

Hoewel Windows 11 een Windows-subsysteem voor Android van Microsoft heeft, heeft Google een aparte software ontwikkeld om ondersteuning voor Google Play Android-games mogelijk te maken. Ondertussen moet Google nog aankondigen wanneer het van plan is de bèta uit te breiden naar andere populaire markten, waaronder India.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.