Een van de coolste NERF-blasters is te koop voor Black Friday: 30% korting op de Halo Needler

0

De NERF LMTD Halo Needler Dart-Firing Blaster werd eerder deze maand uitgebracht voor $ 99,99. Voor Black Friday biedt Amazon een ongelooflijke Black Friday NERF-deal die het verlaagt tot slechts $ 69,49, een besparing van iets meer dan 30%. Je kunt hier maar beter snel op springen want we weten niet hoe lang het nog gaat duren. Het was een hit toen het voor het eerst werd uitgebracht, zelfs voor de verkoopprijs.

Black Friday-deal: 30% korting op NERF LMTD Halo Needler

NERF LMTD Halo Needler Dart-Firing Blaster

Deze Halo Needler is een van de coolste wapens in de LMTD-reeks van NERF, een verzameling wapens voor fans die zijn ontworpen naar iconische wapens uit populaire films en videogames. De Needler is een veelgebruikt Convenant-infanteriewapen in het Halo-universum en Hasbro heeft uitstekend werk geleverd door zijn look getrouw te creëren. Er zijn veel coole kleine details, zoals de naalden en accenten die oplichten wanneer je het handvat vastpakt, een roterende trommel voor 10 darts (10 Elite darts inbegrepen, maar er zijn ook standaard darts voor nodig) en een displaystandaard die activeert alle oplichtende functies wanneer gemonteerd. Je krijgt zelfs een gamekaart met in-game content voor Halo Infinite.

Op zoek naar meer kortingen? Bekijk onze beste Black Friday-deals van 2022.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.