Een Black Friday-deal voor elk draagbaar Apple-apparaat, inclusief AirPods Pro, iPad, iPhone, Apple TV en AirTags

0

De Apple Black Friday-deals komen dit jaar sterk binnen. Of je nu op zoek bent naar AirPods, iPad, iPhone, Apple TV of zelfs MacBook, er zijn al deals beschikbaar die beter zijn dan alles wat we het hele jaar hebben gezien. Omdat Apple-producten niet zo vaak worden afgeprijsd als andere merken, is het des te belangrijker om van de gelegenheid gebruik te maken om geld te besparen. Sommige deals zijn overal beschikbaar, maar een paar zijn exclusief voor specifieke verkopers.

Apple Watch SE voor $ 149

Apple Watch SE (40 mm)
Apple Watch SE (44 mm)

Hoewel er dit jaar een nieuwe, aanzienlijk duurdere 2e generatie Apple Watch SE is uitgebracht, is de 1e generatie Apple Watch SE nog steeds een zeer relevant horloge. Het werd uitgebracht in september 2020, waardoor het iets meer dan twee jaar oud is. Het heeft misschien niet alle toeters en bellen van de nieuwere modellen, maar het is voor de meeste mensen gemakkelijk meer dan genoeg horloge. Als je een iPhone hebt, is de 1e generatie Apple Watch SE nog steeds een beter horloge voor alle doeleinden dan welk niet-Apple horloge dan ook, ongeacht de prijs.

$ 50 korting op de nieuwe Apple AirPods Pro 2e generatie

Apple AirPods Pro (2e generatie) actieve ruisonderdrukkende echt draadloze oordopjes

Apple AirPods Pro (2e generatie) Actieve ruisonderdrukking Echt draadloos Oordopjes

Als je, net als vele anderen, van plan bent om deze feestdagen een van de nieuwe Apple AirPods Pro-oordopjes te kopen, dan mag deze Amazon Black Friday-deal niet ontbreken. De nieuwe 2e generatie Apple AirPods Pro heeft een startadviesprijs van $ 249, maar vandaag biedt Amazon hem aan voor $ 199,99, een besparing van 20% korting en de eerste keer dat we de prijs zien dalen tot onder de $ 200. Dat is net zo goed als we verwachten voor Black Friday.

Apple-iPad voor $ 269

Apple 10,2-inch iPad uit 2021 (wifi, 64 GB)

Er komt dit jaar een nieuwe iPad uit 2022 uit, en raad eens? Apple verhoogde de basisprijs tot maar liefst $449! Op dit moment kost de Apple 10,2-inch iPad uit 2021 slechts $ 269, een prijsdaling van $ 60 ten opzichte van de adviesprijs van $ 329 en $ 180 minder dan het basismodel iPad uit 2022. Het beschikt over een 10,2-inch Retina-display met TruTone gecombineerd met een Apple A13 Bionic CPU en 64 GB intern geheugen.

4 stuks Apple Airtags voor $ 79,99

4 stuks Apple AirTags

Als je net als ik bent en de neiging hebt om je portemonnee of sleutels vrij vaak kwijt te raken, dan wil je misschien op deze Amazon Black Friday-deal springen. Amazon biedt een pakket van 4 Apple AirTags-keyfinders aan voor slechts $ 79,99. Dat is 20% korting op de oorspronkelijke adviesprijs van $ 100, of ongeveer $ 20 per keyfinder. Dat is de beste deal die we hebben gezien voor de beste keyfinders op de markt.

2021 Apple TV 4K voor $ 99,99

2021 Apple TV 4K 64 GB

Amazon biedt de laagste prijs die we hebben gezien voor de Apple TV 4K uit 2021. Op dit moment is het $ 99, wat $ 30 goedkoper is dan de nieuwere variant uit 2022. Als u maximaal waar voor uw geld wilt, raden we u aan om voor deze prijs bij het 2021-model te blijven. Het is nog steeds een krachtige kleine mediastreamer, met een Apple A12 Bionic CPU die probleemloos 4K HDR-video kan verwerken in combinatie met Dolby Atmos-audio, 32 GB opslagruimte en de nieuwere afstandsbediening met 5-weg clickpad, mute-knop en speciale aan/uit-knop die werkt voor uw tv, ontvanger en Apple TV.

Koop een Apple iPhone 14 en ontvang een Walmart-cadeaubon van $ 300

Zoals de meeste telefoondeals die zo goed zijn, is activering op een in aanmerking komend AT&T- of Verizon-serviceplan vereist. U moet ook een apparaatbetalingsplan hebben, hoewel u uw volledige resterende saldo op elk moment kunt betalen, zelfs na de eerste of tweede betalingscyclus. Wat de lengte van het serviceplan betreft, lijken er geen beperkingen te zijn. U kunt zich mogelijk aanmelden voor een maand service en annuleren zolang uw telefoon tegen die tijd volledig is afbetaald. Dat maakt deze deal zo geweldig. In plaats van een factuurtegoed dat u dwingt tot een meerjarig contract, is dit een eenmalige cadeaubon die u ontvangt kort nadat u de service hebt geactiveerd. Activerings- en servicekosten zijn van toepassing.

De Apple iPhone 14 is de nieuwste iPhone en zo ongeveer de beste smartphone die je kunt kopen, punt uit. Zelfs als je kiest voor de basis-iPhone 14, krijg je nog steeds de A15 Bionic-processor die elke Android-telefoon op de markt verplettert, een vlaggenschipcamera en een prachtig Retina-display, allemaal verpakt in een behuizing van aluminium en glas. Stap over op de iPhone Pro Max en je krijgt een nog krachtigere A16 Bionic-processor, een nog veelzijdiger Pro-camerasysteem, een nog mooier Super Retina-display met ProMotion en Always-On-functionaliteit, in een nog chiquere roestvrijstalen en matglazen behuizing.

Op zoek naar meer kortingen? Bekijk onze beste Black Friday-deals van 2022.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.