Delhi registreert de koudste ochtend in november sinds 2020, terwijl de temperatuur daalt tot 7,8°C; AQI blijft ‘slecht’ op 273

0

Forenzen bewegen zich door de rook die opstijgt door het verbranden van afval
Afbeeldingsbron: PTI/BESTAND Forenzen bewegen zich door de rook die opstijgt uit de verbranding van afval in de buurt van Shanti Stupa in New Delhi.

Delhi registreerde vrijdag de koudste ochtend voor de maand november sinds 2020 met temperaturen die daalden tot zo laag als 7,8°C, zei de Indiase Meteorologische Dienst. De minimumtemperatuur zakte vier stappen onder de normale temperatuur voor november.

Ondertussen had het IMD de hele dag een gedeeltelijk bewolkte lucht voorspeld met een verwachte maximumtemperatuur van 27°C. De minimumtemperatuur van vrijdag is de laagste in de maand sinds 23 november 2020, toen de stad een dieptepunt van 6,2 graden Celsius registreerde.

Delhi’s Air Quality Index (AQI) stond om 9.00 uur op 273. Een AQI tussen 201 en 300 wordt als ‘slecht’ beschouwd, tussen 301 en 400 als ‘zeer slecht’ en tussen 401 en 500 als ‘ernstig’. Volgens het IMD zal de luchtkwaliteit de komende dagen niet significant verslechteren.

(Met input van PTI)

LEES OOK | Delhi: Jama Masjid’s nieuwe dictaat verbiedt eenzame, groepstoegang van meisjes tot historische moskee

LEES OOK | Delhi: Shahi Imam stemt ermee in het bevel in te trekken dat ‘de toegang van vrouwen’ tot de Jama Masjid beperkt

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.