De pc-systeemvereisten van Callisto Protocol aangekondigd

0

Het Callisto-protocol wordt aanstaande vrijdag op 2 december gelanceerd en daarvoor heeft de Steam-pagina de pc-systeemvereisten voor hetzelfde vermeld. Hoewel zeker niet zo veeleisend als de recente Gotham Knights, neigen de vereiste specificaties naar een medium-end rig, die vraagt ​​om een ​​Nvidia GeForce GTX 1060, om het spel op de laagste instellingen te laten draaien. Er is ook een lichte inconsistentie met de lijst, omdat de vereisten op sommige plaatsen erg dichtbij lijken. Als u van minimale naar aanbevolen specificaties gaat, ziet u slechts een kleine sprong naar een GTX 1070-kaart van dezelfde generatie, ondanks dat er 8 GB RAM extra nodig is voor optimale prestaties. Het Callisto-protocol wordt gelanceerd op alle grote platforms: pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X.

Dat gezegd hebbende, volgens Steam’s Hardware Survey is Nvidia’s GTX 1060 de meest populaire grafische kaart met een enorme marge van 7,39 procent. Hoewel ontwikkelaar Striking Distance Studios niet specificeert of het om een ​​versie van 3 GB of 6 GB vraagt, suggereert de toevoeging van een AMD Radeon RX 580 het laatste – aangezien het alleen beschikbaar is in een variant van 8 GB.

Bovendien zal het Callisto-protocol Denuvo’s anti-tampering-maatregel gebruiken, waarvan bekend is dat het de spelprestaties op pc verlamt. WB Games Montréal was een van de weinige grote ontwikkelaars die de DRM verwijderde om de hopeloze prestatieproblemen van Gotham Knights te bestrijden, slechts enkele dagen na de lancering. Dit had ook het ongelukkige neveneffect dat illegale kopieën gemakkelijk konden worden gemaakt.

De pc-systeemvereisten van het Callisto-protocol

De lijst met pc-specificaties van het Callisto-protocol is afkomstig van een update van de Steam-winkelpagina, met als algemene vereisten een Windows 10 64-bits besturingssysteem en 75 GB beschikbare opslagruimte.

De minimale pc-vereisten van het Callisto-protocol

  • Processor (CPU): Intel Core i5-8400 of AMD Ryzen 5 2600
  • Grafische kaart (GPU): Nvidia GeForce GTX 1060 of AMD Radeon RX 580
  • Werkgeheugen: 8 GB
  • DirectX: versie 11

Het Callisto-protocol adviseerde pc-vereisten

  • Processor (CPU): Intel Core i7-8700 of AMD Ryzen 5 3600
  • Grafische kaart (GPU): Nvidia GeForce GTX 1070 of AMD Radeon RX 5700
  • Werkgeheugen: 16 GB
  • DirectX: versie 12

De Callisto Protocol-seizoenspas

De Steam-pagina van het Callisto Protocol is ook bijgewerkt met de inhoud van de seizoenspas, die bij de Deluxe Edition wordt geleverd. Geprijsd op Rs. 2.999, het voegt vier stukjes inhoud toe aan de basisspellen, waaronder de Outer Way Skin Collection, een verhaal-DLC, een Riot-bundel die je in een op golven gebaseerde modus plaatst, en een permadeath-modus voor diegenen die op zoek zijn naar een verpletterende ervaring. De laatste twee bundels bevatten ook 25 nieuwe doodsanimaties – 13 voor hoofdrolspeler Jacob Lee en 12 voor de vijanden – wat impliceert dat ze achter een betaalmuur zitten.

Als reactie op het geklets ging de oprichter en CEO van Striking Distance Studios, Glen A. Schofield, naar Twitter om te bevestigen dat het team “niets achterhoudt van de hoofdgame voor de seizoenspas”. Blijkt dat de animaties geheel nieuwe inhoud zijn en dat de ontwikkelaars er nog niet eens aan begonnen zijn. “Fans hebben gevraagd om NOG MEER doden, dus we maken er volgend jaar een prioriteit van”, luidt de tweet.

The Callisto Protocol, van de makers van Dead Space, is een third-person survival-horrorspel in de ruimte dat je meeneemt op een dodelijke reis door een intergalactisch ruimterioleringssysteem. Het speelt zich af op de dode maan Callisto van Jupiter in 2320, spelers nemen de controle over de gevangene Jacob en navigeren door spookachtige gangen, terwijl parasitaire buitenaardse wezens je beginnen te naderen. Naast geweren zijn spelers uitgerust met een assortiment slagwapens en telekinese, waarmee je vijanden van ver kunt grijpen en ze in scherpe scheermessen, in gigantische roterende messen en tussen zware deuren kunt gooien. Net als Dead Space, is het Callisto-protocol sterk afhankelijk van verbrokkeling, waardoor je door ledematen kunt scheuren, waardoor de ESRB-rating van de game wordt verhoogd naar Mature 17+.

Het Callisto-protocol wordt op 2 december gelanceerd op pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.