De legendarische Thanksgiving Halftime Show van Creed is de enige die ertoe doet

0

Bebe Rexha’s halftime-show in de NFL veroorzaakte headspins en boegeroep, en de Jonas Brothers’-show deed mensen verlangen naar meer, maar er is maar één geiten-halftime-show die het waard is om over te praten – de prestaties van 2001 uit Geloofsovertuiging.

De jaarlijkse traktatie van NFL-live-optredens op Thanksgiving is altijd vatbaar voor een aantal ongelooflijke scènes en bizarre momenten. Denk 21 jaar terug in de tijd, naar het noodlottige optreden uit 2001 van het vrijwel vergeten Creed. De voorstelling leeft in schande, bijna als een culturele reset. Met shirtloze mannen die op vleugels binnenvliegen en zanger Scott Stapp die een trui draagt ​​met zijn naam erop, het is bijna te mooi voor woorden.

“Higher” en “My Sacrifice” uitvoeren, dit is waar rock’n’roll om draait, schat! De luxueuze manen en gouden kettingen van Stapp worden perfect aangevuld door die van Mark Tremonti Matrix-geïnspireerde leren jas en afschuwelijke kinband. Het is als een tijdmachine naar de vroege jaren 2000.

Creed is sinds 2001 meerdere keren uit elkaar gegaan en eerlijk gezegd zou een terugkeer op Thanksgiving een absoluut hoogtepunt van de feestdagen zijn geweest, vooral na Rexha’s duizelingwekkende optreden dit jaar in Detroit. Sommigen vragen zich af of we tegenwoordig gewoon geen artiesten meer hebben die zo’n grote show als deze kunnen geven.

Als je je afvraagt ​​wat Stapp tegenwoordig van plan is, hij heeft een litanie van juridische problemen en een paar persoonlijke levensraadsels gehad. Goed nieuws: hij gaat Frank Sinatra spelen in een biopic uit 2023 over Ronald Reagan, simpelweg getiteld als Reagan. De wereld heeft duidelijk een biopic over Reagan nodig om ons af te leiden van de verontrustende hoeveelheid Reagan-achtige politici die vandaag het land regeren.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.