De Elden Ring-speler die elke baas versloeg zonder ook maar één keer geraakt te worden, onthult zijn geheimen

0

In Elden Ring komt de dood voor ons allemaal. De onvermijdelijkheid van het bloeiende ‘YOU DIED’-game-over-scherm is een kernonderdeel van het Souls-genre, terwijl je wacht om weer wakker te worden bij het laatste controlepunt om je hoofd tegen de bakstenen muur te slaan waar je opnieuw tegen vecht.

Ook al “Laat me haar solo”, de Elden Ring-speler die honderden spelers hielp de zwaarste baas van het spel te verslaan, stierf meer dan 200 keer toen hij probeerde Malenia voor het eerst neer te halen. Dus wat als ik je zou vertellen dat er een Elden Ring-speler is die er niet alleen in is geslaagd de dood te bedriegen, maar ook geen enkele treffer heeft gekregen van een van de 165 bazen van The Lands Between?

Dat is precies wat GinoMachino vorige week deed, toen de Twitch-streamer klaar was Elden Ring’s allereerste alle bazen, no-hit run. GinoMachino versloeg niet alleen elke baas zonder zelfs maar een schrammetje om te laten zien, hij deed het allemaal in een enkele run van tien en een half uur op Zenuwtrekking. IGN sprak met GinoMachino over de run, en hij vertelde ons over de zucht van verlichting die hij slaakte toen hij de eindbaas versloeg om de deal te bezegelen.

“Er is natuurlijk veel opluchting”, zegt GinoMachino. “Ik was echt gefocust op de achterste helft van de run, dus vier tot vijf uur lang was ik eigenlijk niet echt aan het praten. Ik was gewoon gefocust op de wedstrijd en zorgde ervoor dat ik een kleine vijand of zoiets niet zou vergeten. zo. Dus het is een grote opluchting. Ik had daarvoor ook al een hele tijd aan het hardlopen gewerkt. Dus het is heel fijn om die run van mijn schouders te krijgen. “

Meteen na het winnende moment op de Twitch-stream zei GinoMachino: “Ik kan niet geloven dat we het hebben gedaan … ik kwam vandaag helemaal niet zelfverzekerd binnen, kerel.”

U zou waarschijnlijk ook ongelovig zijn als u zoveel tijd in deze uitdaging had gestoken als GinoMachino. Een maandenlange opbouw leidde tot de prestatie van vorige week, van de planningsfasen tot naar schatting 80 tot 100 pogingen tot de no-hit run.

De uitdaging was een echte no-hit run, wat betekent dat als GinoMachino één keer was geraakt, hij het spel helemaal opnieuw had moeten beginnen. Of hij nu binnen een uur of vijf uur een hit kreeg, maakt niet uit – de run zou meteen in de vuilnisbak worden gegooid met de rest van de mislukte pogingen. 80 tot 100 runs met meerdere uren per stuk stapelen zich zeker op, ongetwijfeld een van de grootste bijdragen aan GinoMachino’s 1200 gelogde uren in Elden Ring.

Anatomie van een perfecte run

GinoMachino vertelde me dat het creëren van de route een van de meest uitdagende onderdelen is van het aanpakken van een taak als deze. Je wilt eerst de zwaarste eindbazen bevechten in een challenge-run, omdat je de grootste kans hebt om geraakt te worden in de hardere gevechten. Waarom zou je je tijd verspillen aan het ploegen door de gemakkelijkere bazen, alleen om later de run te verliezen?

In plaats daarvan laat je de gemakkelijkere dingen voor later in de run om aan te pakken als je de zwaarste gevechten in het spel al hebt voltooid (hij zegt dat de drie moeilijkste bazen voor challenge-runs Malenia, het Godskin Duo en Mohg zijn). Ondanks al deze planning, zei GinoMachino dat er zeker momenten zijn geweest waarop hij een run van meer dan vijf uur verloor door iets ongeplands, zoals een baas die zich op een enigszins ongebruikelijke manier gedroeg, of een stap te ver in een baasarena zette.

[M]Het einddoel zou zijn om alle bazen te verslaan, zonder te raken zonder wapens te nivelleren of te upgraden…


Naast het routeren van de beste baasvolgorde, houdt het plannen van het ideale pad door de gamewereld van Elden Ring ook rekening met het stoppen om items, wapens en runen te krijgen om mee te levelen. Het duurde minstens twee maanden om het gouden pad te plannen voordat GinoMachino daadwerkelijk de run begon. Het plan was echter altijd in beweging, met GinoMachino die zei: “Maar zelfs tot het moment dat ik aan de slag ging, veranderde ik dingen, verbeterde ik enkele strategieën en routebeschrijvingen door het gebied.”

Een van de vele onderscheidingen

Dus toen GinoMachino zich op 25 oktober aanmeldde bij Elden Ring, had hij zomaar in een vergeten, mislukte poging kunnen duiken. Maar dat is het probleem met deze challenge-runs, en Souls-games in het algemeen: je weet nooit wanneer je volgende run zou kunnen zijn de rennen. Voor GinoMachino, toen de run de zes uur passeerde, besefte hij dat het echt gebeurde.

De alle bazen, no-hit run is gewoon een andere onderscheiding die zich aansluit bij GinoMachino’s indrukwekkende samenvatting van voltooide uitdagingen. De streamer sinds kort voltooide Elden Ring met alleen blote vuisten, waar sommige bazen meer dan vijf uur per stuk over deden. Hij heeft ook verschillende soorten no-hit runs voltooid in andere FromSoftware-games, zoals Dark Souls 2 en Dark Souls 3. Grappig genoeg zei GinoMachino dat de FromSoftware-formule lange tijd niet met hem klikte.

“Ik begon vijf jaar geleden zonder hitruns in Dark Souls 3, en het is eigenlijk interessant, ik vond het spel niet echt leuk toen ik het voor het eerst speelde, alsof ik halverwege stopte”, zei hij. “Maar wat me terugtrok, was toen ik een no-hit run op YouTube zag en ik dacht: ‘Wauw, dit is gek vergeleken met het feit dat ik de eerste keer tegen de bazen vecht, honderden keren doodga, net als iedereen…’ En dus ik begon van de spellen te genieten toen ik ze echt wat meer begon uit te dagen, en ik denk dat ik sindsdien nooit meer ben gestopt. Het is lang geleden. “

En hij vertoont geen tekenen dat hij binnenkort zal stoppen. In de nasleep van zijn no-hit run en blote vuisten, werkt GinoMachino al aan een run van Elden Ring zonder te stoppen bij Sites of Grace. Als dat eenmaal is gebeurd, heeft hij ook een ultiem doel voor ogen.

“Ik weet niet of ik het zal kunnen, maar ik denk dat mijn einddoel zou zijn om alle bazen te verslaan, zonder te raken zonder wapens te nivelleren of te upgraden… En ik deed zulke runs in Dark Souls 3 en Dark Souls 2… Elden Ring heeft zoveel bazen… Dat wordt een zware run. Maar ik denk dat dat een beetje mijn einddoel is. Als ik dat kan doen, dan zal ik behoorlijk tevreden zijn, denk ik.”

Logan Plant is een freelance schrijver voor IGN die nieuws over videogames en entertainment behandelt. Hij heeft meer dan zes jaar ervaring in de game-industrie met bylines bij IGN, Nintendo Wire, Switch Player Magazine en Lifewire. Vind hem op Twitter @LoganJPlant.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.