De achterstallige genademoord van een kraterfranchise maakt een laatste standpunt over streaming

0

Hoe populair ze tot op zekere hoogte ook zijn gebleken, het is onmogelijk te beweren dat Michael Bay’s tijd aan het roer van de Transformatoren franchise bereikte een hoogtepunt met de allereerste aflevering. Vanaf dat moment werden de beoordelingen steeds slechter met elke volgende aflevering, totdat de laatste spijker gelukkig in de kist werd geslagen toen De laatste ridder gekerfd aan de kassa.

Bay beweerde dat threequel Donker van de maan zou zijn laatste bijdrage aan de mythologie zijn, maar voor een buit van $ 1,1 miljard keerde hij terug Periode van uitsterven, die opnieuw door de tiencijferige barrière brak. Zijn geluk was echter definitief op bij de vijfde keer dat hij het vroeg De laatste ridder‘s 11 procent Rotten Tomatoes-score en $ 605 miljoen bruto, waardoor het verreweg het slechtst beoordeelde en minst verdienende van het kwintet is.

transformers de laatste ridder
via Paramount

Natuurlijk is geen enkel verhandelbaar eigendom ooit echt dood en begraven, dus De laatste ridder kwam niet eens in de buurt van het markeren van het einde van de lijn. We zullen laten Hommel uit, want dat is het beste Transformatoren veeg door een landmijl, maar Steven Caple Jr.’s dreigende sequel / reboot-hybride Opkomst van de beesten wordt al gepland als de eerste inzending in een geheel nieuwe trilogie. Oh lekker.

Zo onuitsprekelijk verschrikkelijk als De laatste ridder bleek te zijn, heeft het merk zelf bewezen een consistente aantrekkingskracht te hebben onder streaming-abonnees, met het treurige verhaal van Mark Wahlberg die het universum opnieuw redt, momenteel gerangschikt als een van de best bekeken titels op de wereldwijde Netflix-hitlijsten, volgens FlixPatrol. Anthony Hopkins heeft het naar zijn zin, en het is officieel canon dat een Transformer Hitler heeft vermoord, maar dat zijn ongeveer de enige bizarre positieve punten die te vinden zijn.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.