Black Friday-uitverkoop India, Cyber ​​Monday 2022: beste deals voor elektronica, games en meer

0

Black Friday en Cyber ​​Monday 2022 staan ​​voor de deur. Deze verkopen vinden meestal plaats in de VS na Thanksgiving en zijn misschien wel de grootste jaarlijkse tech shopping-evenementen in het land. Verschillende bedrijven zijn al begonnen met hun wereldwijde promoties, die ook in andere landen beschikbaar zijn. Dergelijke deals beginnen ook in India aan te slaan en bedrijven als Amazon, Croma, Tata Cliq en Vijay Sales bieden nu kortingen op een reeks producten. U kunt ook games kopen tegen gereduceerde tarieven. Als je de Diwali-aanbiedingen hebt gemist of op zoek bent naar kerstcadeaus, is dit misschien een van de laatste grote verkopen in het land voor het einde van het jaar.

Black Friday, Cyber ​​Monday 2022-uitverkoop: de beste Amazon-deals

Amazon biedt kortingen tot 70 procent op een breed scala aan producten van internationale merken als onderdeel van de Black Friday- en Cyber ​​Monday-uitverkoop. De Viomi SE robotstofzuiger heeft 58 procent korting gekregen, waardoor de prijs is gedaald tot Rs. 16.990. Je kunt zelfs de Huion Kamvas Pro 13-tekentablet krijgen met een 13,3-inch 2,5K QLED-scherm tegen een gereduceerde prijs van Rs. 22.999
Er zijn geweldige aanbiedingen beschikbaar voor audioproducten zoals oortelefoons en soundbars. U kunt de Sony MDR-ZX110A kopen tegen een gereduceerde prijs van Rs. 799. Deze bedrade hoofdtelefoon is uitgerust met dynamische drivers van 30 mm. De Portronics Pure Sound Pro IV-soundbar heeft een enorme prijsverlaging van 80 procent gekregen, waardoor de prijs is verlaagd tot Rs. 1.999.

Black Friday, Cyber ​​Monday 2022-uitverkoop: de beste Croma-deals

Croma begon zijn Black Friday-promotie op 18 november en eindigt op zondag. Gedurende deze periode kunnen ICICI Bankpashouders tot 10 procent korting krijgen op hun aankopen. Je kunt de Foxsky 50-inch 4K Ultra HD LED Android TV kopen voor slechts Rs. 20.999 – een korting van 75 procent. De Fire-Boltt Hurricane smartwatch heeft ook een korting van 78 procent gekregen, waardoor de kosten zijn gedaald tot Rs. 1.999. Er zijn ook geweldige aanbiedingen beschikbaar op smartphones van merken als Vivo, Realme en Oppo.

Black Friday, Cyber ​​Monday 2022-uitverkoop: beste noise-deals

Noise Black Friday-uitverkoop begon op 22 november en eindigt op vrijdag. U kunt 64 procent korting krijgen op Noise Air Buds 2 TWS-oortelefoons en ze krijgen voor Rs. 1.799. Het bedrijf biedt 54 procent korting op de Noise ColorFit Pulse 2 Max smartwatch, waardoor de prijs daalt tot Rs. 2.299.

Black Friday, Cyber ​​Monday 2022-uitverkoop: beste gamingdeals

Steam heeft zijn jaarlijkse herfstuitverkoop al gelanceerd die loopt tot 29 november. Met kortingen tot 85 procent beschikbaar op populaire pc-titels zoals Cyberpunk 2077, Red Dead Redemption 2, God of War en meer, is het een van de beste tijden van het jaar om je volgende favoriete titel op te halen. Andere populaire gamewinkels hebben ook Black Friday-promoties live op hun respectievelijke platforms. De PlayStation Store biedt tot 70 procent korting op games als Fifa 23 en Spider-Man: Miles Morales.

De Black Friday 2022-uitverkoop in de Epic Games Store duurt tot 29 november met geweldige aanbiedingen voor pc-games zoals A Plague Tale: Requiem en Gotham Knights. Daarnaast is de Xbox Black Friday Sale momenteel ook live. Het biedt geweldige aanbiedingen voor populaire titels, waaronder Deathloop, Assassin’s Creed Valhalla Deluxe Edition en Dying Light 2 Stay Human.

Black Friday, Cyber ​​Monday 2022-uitverkoop: de beste Vijay-verkoopdeals

Tussen vrijdag en zondag kunt u profiteren van de geweldige aanbiedingen die worden aangeboden in winkels en online winkels van Vijay Sales. Klanten van RBL Bank, HSBC Bank, AU Small Finance Bank, Yes Bank, Bank of Baroda en RuPay kunnen kortingen krijgen tot Rs 7.500. De winkel biedt kopers ook gratis EMI-opties voor Bajaj Finserv-kaarthouders. Er zullen aanbiedingen zijn voor Apple’s iPhone-modellen vanaf Rs. 56.900. Daarnaast krijg je tot wel 44 procent korting op gaming-laptops.

Black Friday, Cyber ​​Monday 2022-uitverkoop: de beste VPN-deals

U kunt momenteel profiteren van enkele geweldige deals die worden aangeboden door VPN-abonnementen. Surfshark biedt momenteel 84 procent korting op zijn abonnement van 24 maanden met een kostprijs van Rs. 167,74 per maand. Daarnaast krijg je een abonnement van 2 maanden zonder extra kosten. NordVPN biedt ook 68 procent korting op zijn tweejarige complete abonnement voor $ 5,29 (ongeveer Rs. 450) per maand. Je krijgt ook een abonnement van 3 maanden zonder extra kosten.

Black Friday, Cyber ​​Monday 2022 uitverkoop: Aankomende Tata Cliq, Myntra uitverkoop

De Black Friday-uitverkoop van Tata Cliq begint op vrijdag en duurt tot 29 november. Je krijgt tot 85 procent korting op een breed scala aan producten, waaronder schoenen, gadgets, mode en meer. ICICI Bank-klanten kunnen profiteren van een onmiddellijke korting van 10 procent op hun aankopen, samen met gratis verzending.

Ondertussen begint Myntra’s Black Friday Haul-uitverkoop op vrijdag en eindigt op zondag. Gedurende deze periode kunnen klanten van Citi Bank en Punjab National Bank genieten van 10 procent korting op hun aankopen.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.