Apple heeft mogelijk plannen opgeschort om betaalbare potloden te lanceren: rapport

0

Apple was naar verluidt bezig om zijn gebruikers een betaalbaar potlood met de codenaam Marker aan te bieden. Er wordt nu echter gezegd dat de ontwikkeling is opgeschort, aangezien de in Cupertino gevestigde technologiegigant alle plannen om het Apple-potlood uit te brengen heeft geannuleerd, ondanks naar verluidt zich op te maken voor een lancering in september 2023 tijdens het grootste jaarlijkse evenement van de iPhone-maker. Het voorgestelde Apple-potlood had kunnen worden geleverd met een USB Type-C-oplaadpoort, samen met een bliksemkabel. Het bedrijf heeft nog geen aankondigingen gedaan over een dergelijk product.

Volgens een post op de Chinese website Weibo, die voor het eerst werd gezien, werkte Apple aan de lancering van een betaalbare Apple Pencil, die compatibel was met de iPhone en tegelijkertijd opladen via een USB type-C-poort ondersteunde. Ondertussen wordt de huidige Apple Pencil opgeladen via een bliksemkabel, terwijl de betaalbare iPad Wi-Fi van het bedrijf nu een USB type-C-poort gebruikt, waardoor de iPad $ 9 (ongeveer Rs. 750) extra moet investeren om een ​​extra dongle te kopen.

Helaas heeft Apple naar verluidt alle plannen geannuleerd om het product, dat naar verluidt volgend jaar gelanceerd zou worden, te lanceren. Volgens het rapport had Apple’s geplande $ 50 (ongeveer Rs. 4.100) versie van de Apple Pencil de codenaam Marker. Volgens het rapport had de betaalbare Apple Pencil blijkbaar kunnen bezuinigen door functies zoals drukdetectietechnologie en een ingebouwde batterij te verwijderen. De iPhone-maker koos ervoor om een ​​chip te ontwikkelen die zou worden gebruikt om de stylus van stroom te voorzien via het aangesloten scherm, vergelijkbaar met de technologie die te zien is op de S-Pen-modellen van Samsung.

Apple heeft echter nog geen officiële aankondigingen gedaan over de lancering of opslag van de betaalbare Apple Pencil en het kan zijn dat we moeten wachten tot het evenement in september volgend jaar om te weten of deze geruchten waar zijn of niet.

Eerder werd Apple gespot toen hij een vernieuwd patent aanvroeg dat een Apple Pencil boven het MacBook-toetsenbord zou ondersteunen. De claims omvatten de mogelijkheid om het potlood magnetisch vast te houden of vast te zetten wanneer het in de opslagruimte wordt geplaatst en het potlood als functiesleutel te gebruiken terwijl het zich in het chassis bevindt. Het patent, dat de iPhone- en Macbook-maker het afgelopen jaar voor het eerst heeft aangevraagd, stelt zich de Pencil voor als een vervanging voor de functietoetsenrij.

Volgens een ander rapport van Patently Apple heeft het in Cupertino, Californië gevestigde bedrijf mogelijk 20 nieuwe patentclaims rond de stylus toegevoegd. Het patent legt uit dat het invoergereedschap kan worden opgeborgen in een uitsparing van de toetsenbordbehuizing of het chassis.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.